Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za njih

Ida Prester otkrila: Prije godinu dana smo uvelu bračnu terapiju i ovako izgleda naša bračna duhovna obnova

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
16.05.2022.
u 15:22

Prošle godine kada su slavili devet godina otkako su se zaljubili Ida je podijelila i zanimljivu priču o tome kako su se ona i suprug upoznali.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester na Instagramu je otkrila tajnu svog uspješnog braka i uz fotografiju sa suprugom Ivanom Peševskim napisala je na Instagramu kako uspijevaju održati svoj brak sretnim. 

- Uhvaćeni jučer ujutro pred klubom. Pred godinu dana smo si uveli ‘bračnu terapiju’ - jednu noć u mjesecu posvećujemo samo sebi. Kao muž i žena, cura i dečko, a ne samo kao mama i tata. Vrijeme za ljubav, to je ono što svi zaboravimo od problema, brige oko djece, kredita.. pregazi nas svakodnevica. I nama se to skoro desilo one ružne 2020. Ako ste u paru, pronađite nešto što oboje volite i radite to zajedno, posvetite se samo jedno drugom tih par sati. Sport, planinarenje, kartanje.. Nama je to muzika i ples. Naša bračna duhovna obnova. - otkrila je Ida. U braku su osam godina i imaju dva sina i nakon vjenčanja živjeli su u Beogradu, a od prošle godine beogradsku adresu su zamijenili onom u Zagrebu.  Prošle godine kada su slavili devet godina otkako su se zaljubili Ida je podijelila i zanimljivu priču o tome kako su se upoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

- Točno na današnji dan pred 9 godina smo se upoznali Vani i ja. Smiješna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cijela ekipa. Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama. Kao neki gangsta klaun 😁 Čim me primijetio, prišao mi je.Čija si ti? A tko pita? Pričali smo 15-tak minuta, smijali se,vraća fore, dobar je. Party se završava, idemo kući. Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Kakav nam je program danas? Smijemo se, zajebancija, radost. U jednom trenutku pita me on: A otkud si ti nadošla? Pa jučer sam ti rekla! Hmm..jučer? Izvini, popio sam dosta.. I ja skužim. Lik se mene uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da ni ne zna. Ok, bilo je veselo pa me nije zapamtio, možda je tako ulijetao svakoj drugoj. Al to mu je bilo zadnje, pa neka. Do Exita je sve bilo gotovo. Sretna nam godišnjica poznanstva, Ewoxu rođendan i hvala na ludom provodu - otkrila je tada Ida.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije