Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tema o kojoj svi pričaju

Ida Prester: Ja nemam pravo nikome govoriti da bi se trebao cijepiti

Foto: Facebook
1/4
28.04.2021.
u 08:00

Pjevačica i voditeljica je rekla da ona vjeruje u znanost i to je njezin izbor.

Voditeljica i glazbenica Ida Prester gostovala je u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji i govorila o svom braku s Ivanom Peševskim i njihovom životu na relaciji Zagreb - Beograd. - To nam je, vjerujte, najmanji problem. Super funkcioniramo na daljinu. On je većinom u Beogradu zbog restorana koji hvala Bogu sada radi, barem terasa, a ja sam sa djecom u Zagrebu. Moji roditelji uskaču kada sam na putu - opisala je Ida kako funkcionira njihov brak na daljinu. 

- Zagreb je ljubomoran na Beograd jer smo mnogo kasnije od vas dobili cjepivo. Mnogi moji prijatelji su se ovdje cijepili i mislim da je to sjajno. Ja nemam pravo nikome govoriti da bi se trebao cijepiti, svatko za sebe treba odlučiti, ali ja vjerujem u znanost i to je moj izbor - rekla je pjevačica. Ida i Ivan vjenčali su se prije osam godina, a upoznali su se i zaljubili na festivalu Exit u Novom Sadu i imaju dva sina Roka i Rija. Pjevačica je nedavno rekla kako joj često u intervjuima dodaju i suprugovo prezime koje ona nakon vjenčanja nije dodala svom prezimenu.

- Ja sam Ida Prester. Nisam Ida Peševski, ni Ida Prester Peševski. Napominjem to stalno, ali na kraju mi se doda Peševski u skoro svim člancima, onako spontano, logično je. Već 7 godina ista pjesma, pa da podcrtam i ovdje. Volim svoje prezime i ne uzima mi se još jedno. Ne volim zato muža manje. Volim ga više jer o tome nikad nismo ni minute raspravljali - objasnila je. 

Repić Brada Pitta izazvao val reakcija nakon jučerašnje dodjele Oscara

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar 🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
🇭🇷Agramer-Hrvatska🇭🇷
10:11 28.04.2021.

Tko je pak sad ova?

SP
spremni0
11:59 28.04.2021.

evo ove opet iskače iz paštete

Avatar ilirac
ilirac
10:19 28.04.2021.

Ovo sa ljubomorom zagreba mi nije jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije