Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa sinom

Snježana Mehun objavila staru fotografiju i pokazala kako je izgledala prije 25 godina

Foto: Instagram
1/7
27.04.2021.
u 14:52

Poduzetnica je podijelila fotografiju na kojoj je u društvu sina i iskoristila je priliku da mu čestita rođendan.

Poduzetnica Snježana Mehun koja stoji iza modnog brenda Duchess objavila je na svom Instagramu fotografiju koja je snimljena prije 25 godina i na kojoj je sa sinom Dinom. Uz tu objavila je i fotografiju snimljenu nedavno i zaželjela je svom jedincu sretan rođendan.

- 25 i više godina je razlike između ove dvije fotografije, osim što su obje mutne razlika je ipak najveća u tome da sam ja tada tebe pridržavala, a sada si ti u svemu potpora meni pa čak i kada to nije tvoj osobni izbor! Ti si moj najveći životni uspjeh 🙏🏻❤️ i ti to znaš ❤️ ti si najbolje od mene, kada te gledam kako razmišljaš, radiš i ponašaš se znam da si od mene i od tate naslijedio samo najbolje osobine, a sve naše loše su te zaobišle! Uvijek si imao moje najveće povjerenje i nikada ga nisi zlorabio i time me učinio najbogatijom osobom na Svijetu! Sine sretan ti rođendan i da malo je reći voli te majka jer samo majka zna da je ta ljubav veća od.nje same! @dinomehun P.S znam, znam da mrziš javno eksponiranje ali morala sam #izdrzi 😅😂😱❤️ - poručila je Mehun u ovoj dirljivoj objavi sinu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Snježana Mehun sina je dobila u braku s poduzetnikom Zoranom Mehunom,  a sada je zaručena za austrijskog poduzetnika Franza Schillingera.

VIDEO Repić Brada Pitta izazvao val reakcija nakon jučerašnje dodjele Oscara

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar black_cat
black_cat
14:17 28.04.2021.

jesmo saznali konačno s kojom grane djelatnosti se poduzetnica bavi ? NKD broj?

ZV
Zvolen2
15:20 27.04.2021.

Opa !

RO
roland
15:05 27.04.2021.

Lijepa! Uvijek korektna! Prava gospođa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije