Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati navijači

I njih je uhvatila groznica nogometnog prvenstva: Potpuno sam ovisan!

world cup
Foto: Instagram
1/10
23.06.2014.
u 17:24

Dva su tjedna Svjetskog nogometnog prvenstva za nama, a sportska groznica ne jenjava. Brojni su poznati diljem svijeta potpuno zaluđeni nogometom, a koliki su razmjeri obožavanja, najbolje je vidljivo na društvenim mrežama.

Naravno, nekako najvatrenije su brazilske manekenke Gisele Bundchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio i Ana Beatriz Barros, koje su putem svojih Instagram računa pokazale kako se navija za domaću nacionalnu vrstu. Također, njihova britanska kolegica Naomi Campbell svoje oduševljenje Mundijalom pokazala je objavivši svoju fotografiju s pobjedničkim peharom.

Amerikancima je ovaj Mundijal posebno zanimljiv pa su svoju potporu iskazale bivša desna ruka Georgea W. Busha, Condoleezza Rice. Nekadašnja savjetnica za nacionalnu sigurnost i državna tajnica SAD-a, reprezentaciju je vjerno bodrila s posebnom izrađenim dresom s njezinim imenom. I plivač Michael Phelps imao je vlastiti personalizirani dres američkog nogometnog tima.

Glumac Hugh Jackman kaže kako je "ovisan" o nogometu, a fotografirao se ispred ekrana tijekom utakmice Južna Koreja – Alžir.

Sofia Vergara pokazala se kao vatrena navijačica reprezentacije Kolumbije, čije je utakmice pratila iz prikolice tijekom snimanja popularne serije "Moderna obitelj".

>>Adriana Lima oduševila skrivenim talentom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije