Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaručnik ima drugu

Hurem je trudna četiri mjeseca! Bit će samohrana majka

Meryem Uzerli (1)
Foto: Facebook
1/3
22.08.2013.
u 12:56

Popularna Meryem Uzerli trudna je već četiri mjeseca, a saznala je to novinarka Aisha Arman koja je napravila intervju s njom

Glumica Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, u blaženom je stanju. Popularna Hurem trudna je već četiri mjeseca, a saznala je to novinarka Aisha Arman koja je napravila intervju s njom.

Novinarka je na svom Twitteru objavila fotografiju s Hurem i napisala kako je u subotu provela 24 sata u Berlinu s poznatom glumicom te da je saznala kako Meryem očekuje dijete.

– Saznala sam nevjerojatne stvari, riječ je o puno ozbiljnijim stvarima nego što smo pretpostavljali. Najviše me šokiralo to što sam otkrila da je Meryem trudna. U četvrtom je mjesecu. U isto je vrijeme sretna, ali i uzrujana. Pokušava ostati jaka. Priprema se da postane samohrana majka – objavila je novinarka.

Hurem je, podsjetimo, napustila kliniku u Njemačkoj gdje se liječila od depresije. Zahvalila se svima koji su bili uz nju, ali ne i svojem zaručniku Canu Ateşu kojeg je inače često spominjala. Can je, naime, pronašao novu djevojku tako da će lijepa Meryem dijete očito odgajati sama.

>> Hurem napustila kliniku, a njen zaručnik u Istanbulu ljubi drugu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije