Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomljeno srce

Hugh Jackman plakao je kad bi čuo pjesmu “Penny Lover”

Hugh Jackman
pixsell
20.10.2011.
u 14:38

Pjesma Lionela Richieja rasplakala bi ga jer ga je podsjećala na bivšu djevojku Penny

Kada je imao 16 godina, glumca Hugha Jackmana nogirala je stanovita Penny. – Penny mi je na autobusnoj stanici rekla da me ostavlja. Nakon toga godinama sam plakao kad bih na radiju čuo pjesmu “Penny Lover” Lionela Richieja – priznao je glumac.

Hugh je od 1996. u sretnom braku s australskom glumicom Deborrom Lee Furness s kojom je posvojio dvoje djece, 11-godišnjeg Oscara i 6-godišnju Avu. – Odluka da se oženim za Deborru bio mi je najbolji životni potez – otkrio je glumac.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
Charlemagne26
16:46 20.10.2011.

\"Je Hugh plakao Jackman kad čuo bi \"Penny Lover”pjesmu.\" Zasto ne ovakav red rijeci? Ima veze s hrvatskim isto kao i vas, a puno je poeticniji.

KE
Kelly
15:38 20.10.2011.

Zena mu je 15 godina starija od njega. Mozda i ja nadjem kakvog mladjeg ovi stariji su prezahtjevni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije