Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni bogataš

Cure detalji oporuke: Ako se budete drogirali i pili, ostat ćete bez nasljedstva

hugh hefner
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
23.12.2017.
u 11:46

Vlasnik Payboya u svojoj oporuci ništa nije prepustio slučaju, a svojim je nasljednicima ostavio poduži popis strogih uputa

Tri mjeseca nakon što je popularni američki mogul i glavni osnivač Playboya Hugh Hefner preminuo u 91. godini, u javnost svakodnevno cure novi detalji o podjeli imovine, odnosno informacije o oporuci.

Nakon što su mediji prenijeli da njegova 60 godina mlađa supruga Crystal Hefner nije navedena u oporuci, izgleda da će lijepa zečica ipak dobiti “svoj dio kolača” bude li se držala strogo određenih Hefnerovih obrazaca ponašanja. U dokumentima, naime, piše da nasljednici, supruga i četvero njegove djece, moraju izbjegavati često korištenje ilegalnih supstancija te da ne smiju postati ovisni o alkoholu ili bilo kojoj legalnoj drogi. U slučaju da pokleknu, ostaju bez nasljedstva.

Nadalje, bude li u bilo kojem trenutku postojala sumnja da se netko od nasljednika ne pridržava odredbe, ovlaštena osoba može zatražiti testiranje na drogu njegove supruge, udovice Crystal, i djece Christie A. Hefner, Davida Hefnera, Marstona Hefnera i Cooper Hefner.

Kad bi se dogodilo da netko od nasljednika zaista ostane bez prava ta se prava mogu vratiti ako nasljednik dokaže da ništa nije konzumirao u 12 mjeseci od gubitka prava ili ako odbor zaključi da je sposoban brinuti se o sebi i svojim financijama. Da bi izbjegao bilo kakav nesporazum, vitalni je 91-godišnjak prije smrti sve isplanirao.

>> Playboyeva zečica u knjizi detaljno opisala život u Hefnerovoj vili

hugh hefner
1/9

Naime, oporuka ne vrijedi za potencijalne nasljednike koji do njegova posljednjeg dana nisu bili uz njega, odnosno da se nakon njegove smrti ne bi javile osobe s tvrdnjama da su Hefnerova djeca.

“Izričito odbacujem i isključujem u okviru ovog ugovora o povjerenju bilo kojoj osobi koja tvrdi da je moje dijete, uključujući i svako dijete koje se rodi nakon moje smrti, a potencijalno je začeto sa mnom. Ova oporuka vrijedi za svako moje dijete koje je živjelo sa mnom u kućanstvu i da u dokumentima jasno piše da je moje dijete” – piše u službenim dokumentima. 

 

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
12:38 23.12.2017.

ma to... kakva droga i alkohol... treba jebati dok si živ...

DU
Deleted user
12:49 23.12.2017.

Car!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije