Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renata Končić Minea:

'Htjela sam biti teta 
u vrtiću, a sada sam pjevačica i voditeljica'

minea
Foto: Nova TV
13.10.2015.
u 12:00


Mia Kovačić joj je idealna kolegica u studiju, a tremu je zamijenio adrenalin

Kao mala, pjevačica Renata Končić Minea sanjarila je da će kad odraste postati teta u vrtiću. Ni u primisli joj nije bilo da će postati pjevačica, a kamoli televizijska voditeljica. Život ju je iznenadio pa uz 20. godišnjicu pjevačke karijere koju slavi ove godine, sve uspješnije gradi i voditeljsku karijeru. Poslije debija u emisiji "Radna akcija", postala je suvoditeljica Miji Kovačić u šestoj sezoni lifestyle emisije "IN magazin" koja je jučer u novm ruhu startala na Novoj TV.

Brojne novosti

– Da sam mogla birati kolegicu u studiju, birala bih Miju! Oduvijek se divim njezinu radu, daje odlične savjete koji olakšavaju posao pred kamerama, a privatno je draga, skromna i uvijek pozitivna. Ona je baš osoba kakve volim imati u društvu – kaže Minea i nastavlja:

– Mjesec dana sam već u ovoj priči pa je nestalo treme od kamera i zamijenili su je adrenalin i pozitivno uzbuđenje. U novom studiju osjećam se kao kod kuće, štoviše, rekla sam svima da si želim točno takav dnevni boravak. Uglavnom, ova prilika otkrila mi je neke moje nove talente i zahvalna sam što mi je dano povjerenje da se okušam u emisiji koju pratim od prvog dana emitiranja.

Glavna urednica emisije Ivana Mandić zajedno s dnevnim urednicama i reporterkama Ivanom Nanut i Svjetlanom Matić, te timom od 11 novinara, osim novog studija i nove voditeljice, priprema brojna osvježenja. Gledatelji će u novoj sezoni upoznati i "Žene izvan domene", tu je i nova rubrika "Skrivena kamera", "Makeover" te dobro znane "Jadrankine kućne čarolije".

Majstor za smijeh

Uskoro stiže i novi serijal zanimljivih intervjua s vrhunskim sportašima koje radi sportašica i novinarka Doris Vrečko u rubrici "Time out s Doris". Novost je i da osim Minee i Mije u studio ulazi i Dalibor Petko koji će se petkom družiti s nekom poznatom osobom.

– Dalibor je sjajan, sve nas nasmijava – kaže Minea i na pitanje koga bi voljela od kolega vidjeti u studiju kod Dalibora, odgovara:

– Zdravka Čolića! Obožavam njegov lik i djelo! Ostale kolege s estrade više manje poznam, ali ne i Zdravka pa se nadam da će mi Dalibor ispuniti želju i pozvati ga u emisiju.

>> Minea: 'O udaji razmišljam od puberteta'

Komentara 3

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:11 13.10.2015.

Taj Petko je toliko iritantan da je to prestrašno, ipak zahvaljujući najboljem izumu 20 stoljeća (daljinskom upravljaču) i taj problem je uspješno rješiv.

GR
grodar
19:17 14.10.2015.

Posvuduša. Ta bi se za kunu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije