Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki uspjeh

Hrvatska predstavnica na izboru za Miss turizma svijeta osvojila titulu 4. pratilje

jelena katarina kapa
Foto: PR FOTO
1/4
14.12.2014.
u 11:36

U brojnoj konkurenciji svjetskih ljepotica lentu najljepše te krunu Miss Turizma svijeta je osvojila predstavnica Japana, a njezine pratilje su bile uz našu predstavnicu misice Španjolske,Brazila i Velike Britanije

Hrvatska predstavnica Jelena Katarina Kapa na ovogodišnjem svjetskom izboru za Miss Turizma, koji se održao u Barquisimentu u Venecueli, osvojila je prestižnu lentu 4. pratilje Miss Turizma svijeta 2014.

U brojnoj konkurenciji svjetskih ljepotica lentu najljepše te krunu Miss Turizma svijeta je osvojila predstavnica Japana, a njezine pratilje su bile uz našu predstavnicu misice Španjolske,Brazila i Velike Britanije.

Jelena Katarina Kapa je Hrvatsku predstavila u gradskoj splitskoj narodnoj nošnji dizajnerice Diane Hunić i večernjoj haljini Vjenčanica Nancy, koja je dobila i specijalnu pohvalu stručnog ocjenjivačkog suda,čiji je član i ove godine bio Boris Kosmač, vlasnik licence za Miss Turizma Hrvatske.

- Ovo je još jedan veliki uspjeh u nizu naših misica i mistera turizma u proteklih nekoliko godina te velika promocija naše države i njenog turizma u svijetu, rekao je Boris Kosmač. Za vrijeme predstavljanja, Jelena Katarina obratila se publici na hrvatskom jeziku uz predivne fotografije njenog rodnog grada Trogira i Plitvičkih jezera.

Izbor je pratilo više od osamdesetak nacionalnih televizija sto je dobra promocija Hrvatske i hrvatskog turizma. Gledatelji u Hrvatskoj imati će priliku vidjeti snimku cjelokupnog izbora Miss Turizma svijeta po povratku hrvatske delegacije u domovinu.

Foto: PR FOTO

>>Pogledajte nove Miss i Mistera turizma Hrvatske!

>>Minea i Ana Gruica zablistale u haljinama za vjenčanje

Komentara 5

BA
balstan
12:06 14.12.2014.

Ovo me podsjeća na onu iz "Borata",,, " druga najbolja prostitutka Kazahstana ...."

Avatar nula
nula
23:34 14.12.2014.

Maco , brukas nas po svijetu ....

Avatar nula
nula
23:36 14.12.2014.

Zasto nisu poslali Merzelicu ili Holy , sampionke sminkerica ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije