Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno otvoreno

Hrvatska pjevačica suprugu posvetila dirljivu objavu: 'Tri puta sam mu skoro umrla na rukama'

Foto: Instagram
1/8
02.11.2020.
u 08:36

Motivacijska govornica, bivša pjevačica i voditeljica i njezin suprug Bruno Kovačić u braku su već 22 godine. Imaju dva sina i gotovo su nerazdvojni.

Motivacijska govornica, bivša pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger na društvenim medijima je podijelila dirljivu objavu koju je posvetila svom suprugu Bruni Kovačiću. Ivana i Bruno u braku su već 22 godine i gotovo su nerazdvojni.
"Imao je poprilično miran život prije no što ju je sreo – nebo vedro bez oblačka. Nakon nje – munje i gromovi, fanfare i tomovi! Tri mu je puta gotovo umrla na rukama, dva puta rodila je po jednog čudesnog dječaka, jednom su zajedno gledali kako duša njenog oca pakira samu sebe na onaj svijet", započela je Plechinger objavu koja je dirnula mnoge njezine pratitelje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Nula puta u tugama su se pitali: 'Zašto baš mi', milijun puta na sve su rekli: 'Hvala'. 'Volim te', nisu izgovarali često. Točnije – on gotovo nikad naglas: 'Ne radi se to na brdovitom Balkanu', a ona: često, i tiho i glasno – da je siguran na čemu je. Svi su znali da je njen, svi su znali da je njegova, a oni nisu znali ni za koga kad god da im se pogledi sretnu. Prošlo je više od četvrt stoljeća, a njima je to mogla biti i minuta i vječnost i treptaj oka i eon. Za njih su čitav svemir bili – Ona i On", zaključila je.
Podsjetimo, Plechinger je prije nekoliko mjeseci progovorila o moždanom udaru koji je doživjela prije osam godina.

Prisjetila se kako je, kada je imala moždani, znala da je u svojoj kući, ali nije znala gdje je, nije znala da joj suprug spava tri metra od nje te joj je vidno polje bilo smanjeno. Razmišljala je i o tome kako da ode do stuba i odatle doziva supruga jer je tamo bolja akustika, a pritom nije bila svjesna kako suprug leži samo dva metra dalje od nje. – Ništa me nije boljelo, samo mi je bilo jasno da se nešto gadno dogodilo – izjavila je Ivana za HRT .

– Tek kad su mi rekli dijagnozu, kad mi je postalo jasno što se dogodilo, pomislila sam: ''Bože dragi, mogla sam umrijeti''.

– Hitno su me naručili na magnet za mjesec dana - rekla je.

Ivana kaže kako misli da je njezina bolest bila najveći udarac za njezina oca. – Mislim da je to mojem tati bio najveći udarac. Mislim da ga je to dokrajčilo jer je nekoliko godina nakon toga umro od srčanog udara. 

U jednom intervjuu osvrnula se na smrt majke koja je preminula u 39. godini i kako ju je to oblikovalo kao osobu.
– Mislim da je to meni bio početak nekih mojih životnih muka, s kojima sam se razračunala tek nakon 39. godine. Vrlo rano sam doživjela situaciju u kojoj misliš: Aha, to se ne događa nekom drugom, može i tvoja mama otići s ovog svijeta i što ćeš sada? Mislim da me to istodobno kao djevojčicu i osnažilo i oslabilo na neki način, meni kao ženi žao je što nisam uz svoje odrastanje imala i majčinsku stranu. No, moj tata davao je sve od sebe da bude meni i mojem bratu i mama i tata i prijatelj. Na tome sam mu neizmjerno zahvalna – kazala je Plechinger.

O svojim iskustvima Ivana je napisala knjigu "Ono što ostaje, uvijek ljubav je". Pokušava, kaže, pomoći onima koji sada prolaze kroz ono što je ona prošla.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
09:42 02.11.2020.

Ne govorite ružno o osobi koju ne poznajete. Ivana je divna osoba i zaista zaslužuje poštovanje.

SG
sandrakolx@gmail.com
10:00 02.11.2020.

Dobro je napisala gosp.Divana kako mozete govoriti o nekome koga ni ne poznajete.Bravo Ivana samo tako nastavi, svasta sam prosla u zivotu bas kao i ti i obozavam te slusati i hvala ti na tome a Bruni i tebi jos puno,puno srece i zdravlja

DU
Deleted user
08:49 02.11.2020.

U kojoj školi se može maturirati ili diplomirati za "motivacijskog govornika"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije