Naslovnica Showbiz Zvijezde

Hrvatska je najljepša zemlja koju sam vidio

Spreman je kupiti jednu od luksuznih vila na tom prostoru
04. rujna 2016. u 09:25 50 komentara 61203 prikaza
brad pitt
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Brad Pitt se toliko zaljubio u Hrvatsku da će se uskoro ponovno vratiti. Potvrdio nam je to arhitekt Nikola Bašić, koji je uz popularnog glumca proveo dva dana obilazeći Zadar i Split. – Jako je skroman i pristupačan. Pasionirani je ljubitelj arhitekture, pa je tijekom ovog prijateljskog posjeta želio vidjeti što više.

Brad Pitt U društvu prijatelja Nije odolio ljepotama Hrvatske: Jedan od najpoznatijih glumaca današnjice stigao u Šibenik Brad Pitt ODUŠEVLJEN OBALOM Prije nego što je uhvaćen u Šibeniku, Brad Pitt ležerno prošetao Zadrom i Biogradom

Priznao mi je da se jako iznenadio ljepotom naše zemlje, pogotovo otoka i obale. Doslovno mi je rekao da je Hrvatska najljepša zemlja koju je posjetio – kazao nam je Bašić i dodao kako je Pitta najviše fascinirala čistoća mora i intenzitet boja.

Pitt je u društvu Bašića i Želimira Belamarića, Šibenčanina koji je na područje Zablaća doveo švicarske investitore, obišao i područje na kojem bi se gradio kompleks koji su već prozvali Mala Venecija. Švicarci su posljednjih godina od mještana otkupili većinu zemljišta, a nakon izmjena GUP-a, počela bi gradnja pet hotela te nekoliko tisuća apartmana.

Neslužbeno doznajemo kako je Brad Pitt navodno spreman kupiti jednu od luksuznih vila na tom prostoru. 

>> Brad Pitt želi uložiti novac u šibenski Beverly Hills: 'Obilazak smo namjeravali obaviti u tajnosti'

Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas