Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zamamna pjevačica

Hrvatska J.Lo u novom spotu pokazala zavidnu figuru i otkrila tajnu dobrog izgleda

Foto: Promo
1/4
31.07.2019.
u 12:23

Tekst za novu Tarinu pjesmu potpisuje njezin glazbeni partner, Ivan Zak, a za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović.

Tara, koju nazivaju hrvatskom J.Lo, duetom s Ivanom Zakom zapalila je domaću scenu, a sad ima spot za novu pjesmu 'Kakva noć'.

U spotu se može vidjeti i odlična linija koju Tara održava sportom i plesom.

"Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučujem ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener", sa smiješkom govori Tara.

Foto: Promo

Čini se kako ples Tari itekako dobro ide, ali i pjevanje, naravno. Tekst za novu pjesmu potpisuje njezin glazbeni partner, Ivan Zak, a za video i fotografiju zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović.

"U potpunosti sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje. Dodatno me motivira i rad s ekipom profesionalaca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar. No, ono što mi je najvažnije je reakcija publike koja je i više nego pozitivna i to mi je glavni motiv da nastavim dalje u ovom ritmu", priča Tara.

Lijepa pjevačica komentirala je i uspoređivanje s fatalnom Jennifer Lopez.

"Ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali niti u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristiti to i kopirati ju. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više", objašnjava Tara.

"Nadam se da će vam se pjesma svidjeti i da ćete uživati kao što smo i mi uživali radeći je. Ono što vam mogu obećati je da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenja, no ne želim još izlaziti s detaljima, sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme", s velikim osmijehom na licu govori pjevačica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije