Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni roditelji

Hrvatska glumica i srpski glumac otkrili koje ime su dali svom sinu

Stefan i Ivana
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
09.06.2020.
u 16:04

Stefan Kapičić objavio je fotografiju sa suprugom Ivanom Horvat i sinom koji im se rodio 27.svibnja.

Hrvatska glumica Ivana Horvat i njezin suprug, srpski glumac Stefan Kapičić 27. svibnja postali su roditelji dječaka čije su ime otkrili. Ponosni tata objavio je fotografiju sa sinom i suprugom, a dodao je i fotografiju sa svojim roditeljima kada je imao otprilike isto dana kao i njegov sin sada.

- Dragi svijete, s velikom radošću i velikim zadovoljstvom ti predstavljamo našeg sina! Dana 27. svibnja 2020. godine moja supruga Ivana i ja postali smo roditelji savršenog i zdravog dječaka / 54 centimetra i 3980 grama. Ivan Kapičić - podijelio je Stefan. Ivana i Stefan već duže vrijeme žive u Americi ali uspjeli su se vratiti u Hrvatsku prije nego je cijela situacija s korona virusom poprimila jako ozbiljne razmjere. Dok su zajedno snimali sapunici "Zora dubrovačka" par se zaljubio, a nakon što je Stefan odlučio okušati sreću u Hollywoodu par se preselio u Los Angeles.

Stefan i Ivana
1/9

-Odlično se slažemo. Ja sam Strijelac, Ivana je Ovan, vatreni smo znakovi, ali kod nas nema svađe, već vlada harmonija. Uz nju sam našao svoj mir. Sretan sam i neka samo tako potraje - rekao je Stefan na početku njihove veze. Tamo su se prije četiri godine i vjenčali na jednoj intimnoj ceremoniji. - Da, vjenčali smo se i jako smo sretni. Bilo je jako lijepo ali detalje ćemo zadržati za sebe - rekao je medijima Stefan nakon vjenčanja. Da očekuju prinovu par je javnosti otkrio mjesec i pol dana prije termina poroda.

Komentara 5

DE
Demigodessnixie
19:10 09.06.2020.

Zar ovaj nije crnogorac

Avatar Idler
Idler
00:01 10.06.2020.

Hrvoje ?!

KA
kaptol
20:05 09.06.2020.

Dobiti zuti karton samo za to sto sam napisao dasam i ja svome sinu dao ime Anto to je za vecernji neprimjereno mozda zato sto nisam nikakva licnost kao ovo dvoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije