Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performerica

'Hrvatima često stanem na žulj jer sam rođena da budem kraljica'

25.10.2014., Sibenik - Umjetnica Vita Maslacak, sudionica RTL-ova showa Ljubav je na selu. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
18.09.2015.
u 15:00

Vita Maslačak iz emisije "Ljubav je na selu" sad se zove Željka K. Esperanza. Pravnica i likovna umjetnica večeras se natječe za pobjedu u popularnom showu "Shopping kraljica" RTL-a

Vita Maslačak tragala je za ljubavi u emisiji "Ljubav je na selu", dok samoživa Željka K. Esperanza nemilosrdno gazi konkurenciju u "Shopping kraljici".

Reality program RTL-a bio bi siromašniji da nema nje. Ona je likovna umjetnica i diplomirana pravnica, a sebe koristi kao svojevrstan umjetnički kanal. – Ja sam sama neka vrsta kraljice, i to ne bilo kakve! Ne tražim pobjedu u realityjima, ali ako se zalomi, rado ću je podijeliti s ostalima. Krunu bih u tom slučaju prepustila najstarijoj kandidatkinji, ujedno i pjesnikinji, gospođi Vikici iz Banje Luke – ocijenila je Esperanza koja se večeras bori za titulu Shopping kraljice u RTL-ovu showu.

Konkurencije, kaže, nema, no zanimljivo joj je bilo vidjeti kako su joj sve cure zamjerile što nije uzela torbu na pistu.

– Ruke moraju biti slobodne za vruće ljetne noći, zar ne?! Teško je reći tko zaslužuje titulu kraljice, nijedna od tih žena nije rođena da bude kraljica, baš nijedna! Tako je ljupko gledati kako se sve one trude, svaki tjedan, kroz svaku epizodu... – dodaje Željka K. Esperanza, a nekad Vita Maslačak.

Likovi su to žene koja kaže kako shvaća osobu kao jednu državu. Hrvatsko joj je društvo, kaže, inspiracija samo po sebi, a njena posebna umjetnička vizija ne nailazi uvijek na pozitivne reakcije. – Trenutačno se protiv mene vodi šest parnica. Čini se da ja samom svojom egzistencijom (nekim) Hrvatima automatski stajem na žulj. Tuže me ljudi raznih profila: od provincijskih knjižničarki i potplaćenih patronažnih sestara pa do imućnih splitskih poduzetnika.

Ne staje na ova dva lika koja je osmislila, nego najavljuje da bismo uskoro mogli upoznati i Bijelu Lagunu, visoku svećenicu transhumanizma..

>>Najveća zvijezda showa: Dane nije prestar, voljela sam i 40 godina starijeg

>>Stara koka i masna juha u negledljivoj RTL-ovoj "Shopping kraljici"

Komentara 4

KG
KG002
15:26 18.09.2015.

Ne kužim zašto nas silujete ovakvim člancima? Tko je ona? Čime je zaslužila da Večernji piše o njoj? Nebitna, nelijepa, neinteligentna spodoba koja se pokušava izbacit iz mase "provokacijama".... Ajde, radije neki članak o Avi Karabatić, ta nas bar nasmije....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
16:34 18.09.2015.

Tko je ova haha.

HA
hammer
16:49 18.09.2015.

Sad sve znam i mogu miran u vječna lovišta, karamba i karambita..……digla mi se kita……Ubijate nas sa ovim personama, umjetnicama i inim cicama……Amen bok!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije