Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasili se

HRT reagirao na gaf s epizodom 'Crno-bijelog svijeta': Poduzet ćemo disciplinske mjere

Foto: HRT screenshot
1/4
14.12.2020.
u 22:06

Podsjetimo, novi veliki gaf dogodio se večeras na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne serije "Crno-bijeli svijet", večeras su od 21 sat iz čista mira emitirali 12. epizodu predsezone "Vrijeme odluke". Sada je reagirao i HRT.

Nakon velikog gafa s prvom epizodom nove sezone serije Crno-bijeli svijet, reagirali su i s HRT-a.

"Zbog ljudskog faktora – pogreške u ispisu naloga za emitiranje – večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone "Crno-bijelog svijeta". Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije", poručili su. 

Podsjetimo, novi veliki gaf dogodio se večeras na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu sezonu popularne serije "Crno-bijeli svijet", večeras su od 21 sat iz čista mira emitirali 12. epizodu predsezone "Vrijeme odluke". Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona.  Gledatelji su odmah uočili pogrešku, a na Instagramu je reagirao i jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.

"Meni je super drago vidit' sebe 7 godina mlađeg, al' evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit' na pitanje na koje ne mogu zamislit' odgovor", napisao je Sobin.

Ključne riječi

Komentara 106

PL
plenkikok
23:24 14.12.2020.

Na HRTu kao i u državi. Toliko izmišljenih radnih mjesta da više nitko ne zna što mu je zapravo posao.

DU
Deleted user
04:06 15.12.2020.

Ma što će te vi poduzeti, uhljebi prokleti???!!!

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:35 14.12.2020.

Nakon nekoliko minuta?! Hahaha ono... po ure "docnije" 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije