Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosan otac

HRT-ov voditelj pokazao kćer, obožavatelji iznenađeni njezinim izgledom: 'Predivna je'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/3
09.02.2020.
u 13:40

HRT-ov voditelj Duško Ćurlić Ćurla pozirao je sa svojom mlađom kćeri Elom i oduševio svoje pratitelje na Instagramu.

Voditelj Duško Ćurlić Ćurla ponosan je otac dviju kćeri, a jednom od njih sada se i pohvalio na društvenim mrežama. Ćurlić je, naime, na svom Instagramu objavio fotografiju s mlađom kćeri Elom i oduševio svoje obožavatelje.

- Duck face ima smisla samo s kćeri - napisao je voditelj uz fotografiju na kojoj pozira s Elom. Zgodna brineta zapela je za oko brojnim pratiteljima koji su u komentarima hvalili njezin izgled.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

'Prekrasna mlada dama', 'Ela je prelijepa', 'Divna ti je kćer', pisali su mu u komentarima. Poznati HRT-ovac prije skoro godinu dana na svom je profilu podijelio i fotografiju sa starijom kćeri Karlom koja je bila na snimanju emisije 'Zvijezde pjevaju'.

-Ono kad ti kćer Karla dođe na finale... (starija kćer) ... a ti imaš još veću tremu - napisao je Ćurlić pokraj fotografije s Karlom, uz dodatak kako će mlađa kći Ela biti ljubomorna. Duško je u komentarima dobio same pohvale na račun starije kćeri, a javila se i mlađa Ela koja se našalila: "vidi se tko ti je draža kćer".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Curlic Curla (@dus.curla) on

Zvijezda showa 'The Voice' Filip Rudan otkrio je li zaljubljen:

Ključne riječi

Komentara 1

HA
hazra
19:20 09.02.2020.

Nek oprosti mama, ali ni tata nije za baciti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije