Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ODLAZAK

HRT napušta jedna od njihovih najpoznatijih voditeljica?

Tanja Tušek
29.05.2019.
u 21:25

Tušek nije željela komentirati svoj odlazak, baš kao ni služba za odnose s javnošću HRT-a, koja i inače ne komentira radno-pravne odnose.

Još jedna iskusna novinarka i voditeljica čini se napušta Prisavlje. kako piše tportal, S HRT-a 1. lipnja odlazi i Tanja Tušek, voditeljica koja je na državnoj televiziji od 1993., kada je kao hostesa radila u Kolu sreće.

Posljednjih godina uređivala jednu od najgledanijih emisija, 'Kod nas doma #vikend'. Tušek nije željela komentirati svoj odlazak, baš kao ni služba za odnose s javnošću HRT-a, koja i inače ne komentira radno-pravne odnose.

Nakon hostesiranja u Kolu sreće, Tušek je vodila cijeli niz zabavnih i mozaičnih emisija, a zatim je i uređivala emisije kao što su 'Zlatni gong', 'Dan za danom', '8. kat', '20 godina Porina', 'Subotom ujutro', 'Šušur', 'Satirikon' i druge. 

Ključne riječi

Komentara 31

DA
damascus
22:03 29.05.2019.

Samo Trbojevićka nikada, do odlaska na groblje neće otići.

Avatar roker
roker
00:31 30.05.2019.

5.dan je jedna od rijetkih emisija na kojoj lijevi i desni slobodno misleći ljudi pristojno razmjenjuju stavove, bez vrijeđanja i prostakluka.

BS
@bserver
00:16 30.05.2019.

lako moguće da odlazi zbog jezika. Izgubila živce? Tušeki su Zagorci, oni su navek pripovedali kajkavski jezik. A na današnjim televizijama se sve više govori klingonski. Nekad je bio srpskohrvatski. Sada se još naleti na srbizme ali recentni govor je izvangalaktički. Sve riječi se naglašavaju na prvom ili drugom slogu a rečenice se ne završavaju silazno, nego uzlazno. Kao u američkim reklamama za jeftine ribeže ili noževe tipa "ali to nije sve"!? Taj jezik je neprepoznatljiv. I uzeo je maha poput svraba u vrtićima. Horor! Slušam ovih dana izgovor prezimena Kolakušić. Suprotno izvornom, naglašavaju svi na "o" i "la". To je na granici debilnosti. Čovjeka se preimenovalo? Ovaj jezik zatire hrvatsku kulturu i debilizira naciju. Nevjerojatno da nakon T. Ladana više ne postoji niti jedan jezikoslovac da javno komentira ovu jezičnu hajdučiju. Silovanje! Trebalo bi se obući u crvene halje i stati na trg Sv. Marka.. ili uzet štap i sve istjerati dok ne nauči hrvatski..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije