Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Holywoodski ljubavni brodolom: Glumica se razvodi nakon 10 godina braka

Christina Hendricks
Foto: Profimedia
1/7
15.12.2019.
u 16:07

Nakon cijelog desetljeća bračnog zajedništva, glumica Christina Hendricks i glumac Geoffrey Arend odlučili su se službeno rastati.

Glumica Christina Hendricks je protekli petak odlučila podnijeti zahtjev za razvod braka od muža, također glumca, Geoffreya Arenda nakon deset godina, prenosi Yahoo. Glumica je navela u dokumentu dostavljenom sudu u Los Angelesu kako je razlog rastave "nepomirljive razlike".

Par nema djece, a vijest da se razilaze su prethodno obznanili u listopadu rekavši da su imali odlične godine zajedno, ali da se razilaze i da će nastaviti odgajati njihova dva divna psa. 

"Prije 12 godina zaljubili smo se i postali partneri...", započela je glumica objavu u listopadu te nastavila:  "Spojili smo dvije obitelji, smijali se nebrojeno puta, sklopili divna prijateljstva i imali divne prilike. Danas krećemo novim putem, ali drugim stazama. Uvijek ćemo biti zahvalni za ljubav koju smo dijelili i uvijek ćemo surađivati i odgajati zajedno naša dva psa" napisala je glumica te zahvalila obožavateljima na potpori i naglasila da će uzeti vrijeme za sebe.

Hendricks je poznata po ulozi u seriji "Mad Men" , a za istu je bila nominirana za nagradu Emmy šest godina zaredom. Trenutno glumi u krimi-drami "Good Girls", a Arrend ima ulogu u seriji "Madam Secretary".

Pogledajte koji parovi su ostali prijatelji nakon razvoda.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
16:29 15.12.2019.

"...i da će nastaviti odgajati njihova dva divna psa." E, tu sam prestao čitati ovu bljuvotinu.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
18:56 15.12.2019.

I ja bi se mam rastala da moram sama rivat kontejner!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:10 15.12.2019.

Koji su sad ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije