Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva transformacija

Slavna glumica neprepoznatljiva na fotkama iz srednje, znate li o kome se radi?

Foto: Instagram
1/6
31.07.2019.
u 23:57

Naime, Christina je tada bila u, kako sama kaže, punk/goth fazi. Imala je crnu kosu i nosila predimenzioniranu crnu kožnatu jaknu uz kariranu suknju.

Glumica Christina Hendricks na Instagramu je objavila fotku iz srednje škole te iznenadila obožavatelje, jer na njoj izgleda potpuno drugačije nego danas.

Naime, Christina je tada bila u, kako sama kaže, punk/goth fazi. Imala je crnu kosu i nosila predimenzioniranu crnu kožnatu jaknu uz kariranu suknju. 

Foto: Reuters

Hendricks, danas 44-godišnjakinja, je najpoznatija po ulozi u seriji Mad Men gdje je glumila prsatu tajnicu Donu Draperu kojega je utjelovio Jon Hamm

Fanove je oduševila jer im je dopustila uvid u svoj privatni život, te su mnogi komentirali kako je ne bi prepoznali.

Pogledajte koji su glumci ugrozili zdravlje zabog uloge:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:49 01.08.2019.

Dakle jos jedna totalno irelevantna osoba koju zutilo vecernji pokusava uciniti slavnom? Na srecu bar izgleda kao zena, ne kao anoreksicni ispljuvci tipa danijele dvornik

ME
Mesko
06:34 01.08.2019.

A ja pomislio da je to Zorica Konđa, a kod to tamo neka nepoznata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije