Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Hollywoodski seksualni predator prodaje svoje nekretnine u tajnosti

Foto: PA/Pixsell
1/3
29.03.2018.
u 11:54

Producent Harvey Weinstein prodao je luću u West Villageu za 25.630.000 dolara, a prodao je u tajnosti još nekoliko nekretnina.

Filmski producent Harvey Weinstein, odnedavno najpoznatiji po seksualnom uznemiravanju žena koje su radile za njega, u tajnosti je prodao kuću u njujorškoj četvrti West Village za 25.630.000 dolara. 

Weinstein, koji trenutačno boravi u klinici za odvikavanje blizu Scottsdalea u Arizoni, kuću u njujorškoj ulici Bank kupio je 2006., godinu dana prije vjenčanja za drugu po redu bivšu suprugu, modnu dizajnericu Georginu Chapman, za 14,95 milijuna dolara. 

Riječ je o peterokatnici od 480 četvornih metara od crvene opeke u gregorijanskom stilu, izgrađenoj na prijelazu s 19. u 20. stoljeće. Prodaja obavljena u tajnosti ne predstavlja preveliko iznenađenje s obzirom na negativan publicitet koji u zadnjih nekoliko mjeseci prati Weinsteina. Bogati filmski producent prodao je još nekoliko vrlo vrijednih nekretnina, a u vlasništvu, po pisanju američkih medija, zadržao 'skromnu' kućicu renoviranu u tudorskom stilu u Kaliforniji koju je kupio 2015. godine za 1,55 milijuna dolara. 

U njoj je donedavno živio jedan od Weinsteinovih potomaka, a početkom godine objavljen je oglas za najam kuće za 7,500 dolara mjesečno.  Nagađa se da će i 'skromna' kućica uskoro biti ponuđena na prodaju. 

Po pisanju časopisa PropertyShark početkom mjeseca Weinstein je navodno za 16 milijuna dolara prodao dvije nekretnine u Westportu u Connecticutu, a u siječnju je za 10 milijuna dolara prodao nekretninu u Amagansettu u državi New York.

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije