Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radio Mrežnica

Predsjednica: Imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što obući

Foto: Radio Mrežnica
1/6
28.03.2018.
u 15:51

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović bila je gošća Sanji Doležal na Radio Mrežnici i pričale su o odjeći, djeci, make-upu...

Sanja Doležal u svojoj emisiji na Radio Mrežnici ugostila je predsjednicu RH Kolindu Grabar-Kitarović i u opuštenom razgovoru sa Sanjom pričala je o odjeći, make-upu, djeci, slobodnom vremenu.

Predsjednica kaže kako se najbolje opušta kad se druži sa svojom djecom, a kao najdražu pjesmu Novih fosila izdvaja "Košulju plavu". Sanju je najviše zanimalo kako predsjednica uspijeva imati savršen ten, a predsjednica joj je otkrila svoju tajnu.

– Koristim kremu sa zaštitnim faktorom i čuvam se sunca. Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan – kroz smijeh je rekla predsjednica.

Iznenadila je Sanju priznanjem kako i ona često ujutro kad pogleda u ormar pomisli kako nema što obući.

– Naravno da imam problem kao i svaka žene ujutro jer nemam što obući – rekla je predsjednica. 

Komentara 55

BR
Brontops
16:58 28.03.2018.

Kolovratusin, dras32, Gump Forest... Koje vas tegobe muce? Pogled u ogledalo? Probava?...

Avatar loka
loka
00:41 29.03.2018.

populističke budalaštine, baš svašta pušimo.

HR
Hrvatska
16:22 28.03.2018.

Naljepsa nasa predsjednica je uvijek lijepa. 💜💜

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije