Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriva mu identitet

Hollywoodska glumica o traumatičnim iskustvima: Prisilio me na seksualne odnose sa ženama

Mena Suvari u shoppingu na Beverly Hillsu
Foto: WP#JCP/ZOJ
1/4
03.08.2022.
u 07:00

Mena Suvari u svojim je memoarima ispričala kako je imala 12 godina kada ju je silovao prijatelj njezinog brata.

Glumica Mena Suvari objavila je šokantne memoare u kojima je otkrila kako su je sram i poricanje spriječili da ikome kaže da je bila silovana kad je imala 12 godina. Ispričala je kako je nakon toga imala problematične ljubavne veze, a jedna je bila i nasilna, a sve ju je ovo otjeralo i u zagrljaj ovisnosti o drogama. Knjiga je objavljena prije osam mjeseci, a Mena u intervju za The Guardian kaže kako se osjećala glupo jer je našminkana i uređena stane pred kamere i priča o ovoj traumatičnoj temi.  Strahovala je od reakcija čitatelja i iznenadila se kada su joj u inbox počele pristizati pozitivne poruke.

- Uvijek sam se nadala kako bi moja knjiga i iskustva koja sam podijelila,  mogla pomoći u stvaranju neke vrste promjene i pokrenuti daljnji razgovor na ovu temu - rekla je glumica u intervjuu. Suvari je odrasla na Rhode Islandu, u velikoj kući gdje je njezin otac, psihijatar primao pacijente. Njezino rano djetinjstvo bilo je sretno, ali postalo je nestabilno kada se s majkom i jednim od braće preselila na Djevičanske otoke, a zatim se cijela obitelj preselila u Južnu Karolinu. - Borila sam se da me netko vidi i čuje, ali nisam osjetila toliki gubitak samosvijesti sve do svoje 12. godine. Kada sam bila silovana. - ispričala je.  Otkrila je kako joj je prijatelj njezinog brata poklanjao pažnju, pisao joj je ljubavna pisma, poticao je na seksualne aktivnosti, a zatim ju je nekoliko puta silovao u svojoj kući. Zatim je rekao drugim ljudima u školi da je ona "kurva". Bilo ju je toliko sram da je poricala da se to dogodilo.

- To je isisalo život iz mene. Mislim da je to bila samo potvrda da me nitko neće spasiti, nitko neće učiniti ništa za mene - opisala je Mena u knjizi. Otkrila je i kako ju je bivši partner, čije ime nije htjela otkriti, natjerao na seks s dvije žene. - Jednu od njih kasnije sam srela i objasnila sam joj kako me taj muškarac natjerao na seks s njom, a ona mi je odgovorila kako joj je taj muškarac rekao kako je to bila moja ideja i želja - ispričala je u intervjuu. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kakao izgleda kada je sama svoj frizer

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SI
Sinatra
10:01 03.08.2022.

Još jedna koja se u svojim ocvalim godinama "sjetila" da je silovana. Danas, kada onu stvar ne može ni prodat ni poklonit, očajnički nastoji oživit vlastitu karijeru pričama o silovanjima. Tužna su vremenaa u kojim živimo, prvenstveno zato jer više nema pravih muškaraca i gospode a nema ih jer su dame izčezle. Dotična potvrđuje moju tezu jer kada je bila mlada davala je svima koji su pitali a sada misli da sa ove vremenske distance to može naplatiti sa kamatama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije