Naslovnica Showbiz Estrada

Hoće li Zak odoljeti iskušenjima vatrenih ljepotica koje ga opsjedaju na mondenom partyju?

Kantautor priprema novi album, a u beogradskome luksuznome hotelu snimio je visokobudžetni spot za pjesmu "Laku noć" u kojem poput neodoljivog zavodnika Jamesa Bonda manevrira među rasnim ženama. One ga dovode u iskušenje, no voli ga samo jedna...
06. rujna 2018. u 15:29 3 komentara 430 prikaza
Ivan Zak
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Na privatan party među brojne ljepotice ulazi markantan muškarac, a one ga stavljaju na razna iskušenja, kojima on usprkos njihovoj zamamnoj ljepoti, uspjeva odoljeti. Na kraju mu prilazi njegova supruga.

Nova pjesma Ljubavni 'Dar mar' Ivana Zaka!

Je li to samo bio san, jesu li njeni strahovi i borba ipak stvarni i kako se u tu ljubavnu čaroliju uklapa Ivan Zak, doznat će svi njegovi obožavatelji za samo nekoliko dana kad izlazi viskobudžetni spot za novu pjesmu "Laku noć". Ljubavnu mistiku s predivnim stihovima jaskanskog kantautora u spektakularan spot pretvorila je dokazana beogradska ekipa, NN Media.

Ivan Zak NOVI USPJEH Ivan Zak otkriva svojih milijun razloga za sreću i zadovoljstvo!

Pjesma "Laku noć" naći će se na novome albumu, koji Zak uvelike priprema u svom glazbenom studiju "La Bamba", kao i njegov akutualni hit singl "Dar mar". Ukoliko ne nastupa, Zak dane i noći provodi u studiju jer je veliki perfekcionist koji ništa ne prepušta slučaju, a to su njegovi obožavatelji već davno prepoznali i nagradili vjernošću. Glazbenik na novim materijalima radi punom parom, a ljeto je završio nastupima u Češkoj. Za Zaka će i jesen biti itekako radna, a svoje će obožavatelje već ove subote u Kutijevu razveseliti nezaboravnim koncertom, dok će u četvrtak, 13. rujna zapjevati na 53. Vinkovačkim jesenima.

 


 

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas