Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Hoće li Zak odoljeti iskušenjima vatrenih ljepotica koje ga opsjedaju na mondenom partyju?

Ivan Zak
Foto: Promo
1/2
06.09.2018.
u 15:29

Kantautor priprema novi album, a u beogradskome luksuznome hotelu snimio je visokobudžetni spot za pjesmu "Laku noć" u kojem poput neodoljivog zavodnika Jamesa Bonda manevrira među rasnim ženama. One ga dovode u iskušenje, no voli ga samo jedna...

Na privatan party među brojne ljepotice ulazi markantan muškarac, a one ga stavljaju na razna iskušenja, kojima on usprkos njihovoj zamamnoj ljepoti, uspjeva odoljeti. Na kraju mu prilazi njegova supruga.

Je li to samo bio san, jesu li njeni strahovi i borba ipak stvarni i kako se u tu ljubavnu čaroliju uklapa Ivan Zak, doznat će svi njegovi obožavatelji za samo nekoliko dana kad izlazi viskobudžetni spot za novu pjesmu "Laku noć". Ljubavnu mistiku s predivnim stihovima jaskanskog kantautora u spektakularan spot pretvorila je dokazana beogradska ekipa, NN Media.

Pjesma "Laku noć" naći će se na novome albumu, koji Zak uvelike priprema u svom glazbenom studiju "La Bamba", kao i njegov akutualni hit singl "Dar mar". Ukoliko ne nastupa, Zak dane i noći provodi u studiju jer je veliki perfekcionist koji ništa ne prepušta slučaju, a to su njegovi obožavatelji već davno prepoznali i nagradili vjernošću. Glazbenik na novim materijalima radi punom parom, a ljeto je završio nastupima u Češkoj. Za Zaka će i jesen biti itekako radna, a svoje će obožavatelje već ove subote u Kutijevu razveseliti nezaboravnim koncertom, dok će u četvrtak, 13. rujna zapjevati na 53. Vinkovačkim jesenima.

 


 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Charlie1
Charlie1
16:21 06.09.2018.

Zbljuvat ću se, majke mi mile :(

VO
vorda400
18:36 06.09.2018.

kantautor??? ja bum se zrezal od muke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije