Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Megan

Hoće li nova Miss svijeta zbog ovoga ostati bez krune?!

miss svijeta (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
30.09.2013.
u 08:44

Miss svijeta Megan Young mogla bi ostati bez krune koju je osvojila na nedavnom izboru za najljepšu ženu svijeta.

Miss svijeta Megan Young mogla bi ostati bez krune koju je osvojila na nedavnom izboru za najljepšu ženu svijeta. Rođena Amerikanka predstavljala je Filipine, a na udaru kritika se našla kada jer je 2012. godine pozirala u časopisu Rouge u toplesu. Zbog spornog toplesa neki smatraju kako sada ljepotica nije dostojna biti Miss svijeta.

Na društvenim mrežama mnogi su se obrušili na Megan tvrdeći kako bi ona trebala biti uzor djevojkama diljem svijeta, a ne promicati golotinju. Direktor direkcije Miss svijeta Cory Quirino napominje pak da su znali sve o njenoj prošlosti i zadovoljni su izborom. Sporne fotografije Megan u toplesu možete pogledati ovdje.

>>Filipinka nova Miss svijeta, Lana Gržetić ni među 30 najljepših!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije