Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okreće li mu Hollywood leđa?

Hoće li incident s Oscara skupo koštati Willa Smitha? Brojni njegovi projekti su otkazani

94th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/8
03.04.2022.
u 15:25

Zbog skandala s dodjele Oscara Netflix i Sony wodlučili su odgoditi projekte na kojima je radio slavni glumac.

Nedugo nakon odluke Willa Smitha o istupanju iz Američke filmske akademije, neki od njegovih predstojećih projekata na kojima je trebao raditi za Netflix i Sony odgođeni su zbog skandala koji je izazvao na dodjeli Oscara, piše Hollywood Reporter.

Glumac, koji je iznenadio svijet pošto je usred svečanosti ošamario komičara Chrisa Rocka jer se neumjesno našalio na račun njegove supruge Jade Pinkett Smith, već osjeća posljedice svojega ishitrenog ponašanja.

 

 

Naime, Netflix je upravo bio u potrazi za novim redateljem filma Fast and Loose nakon što se David Leitch, uoči dodjele Oscara povukao iz projekta. Smith je trebao glumiti šefa mafije koji gubi pamćenje, no Netflix je zasad promijenio planove. 

I Sony je odlučio privremeno staviti na čekanje rad na filmu "Bad Boys 4", koji se pripremao uoči dodjele nagrada.  Po pisanju Hollywood Reportera i druge bi filmske kuće mogle donijeti slične odluke.  U izjavi objavljenoj 1. travnja u kojoj je objavio da istupa iz Akademije, Smith je rekao: "Za promjenu je potrebno vrijeme i ja sam spreman raditi na tomu da si nikada više ne dopustim da nasilje prevlada nad razumom."

Ključne riječi

Komentara 2

AN
ante555
16:10 03.04.2022.

Ne zalim ga nimalo, zasluzio je sve moguce sankcije

Avatar zpAgram
zpAgram
18:23 03.04.2022.

Treba ga kompletno bojkotirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije