Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Billion $$$ Girl

Hirovi razmažene Tamare Ecclestone odsad u reality showu

tamara ecclestone
pixsell
05.11.2011.
u 20:52

U prvoj sceni psuje jer joj je puknuo nokat. Potom mahnito zove dermatologa jer joj je izbio prištić na licu

– Ljudi misle da sam razmažena, glupa i prazna, požalila se Tamara Ecclestone (27) u svom reality showu “Billion $$$ Girl”. U prvoj sceni psuje jer joj je puknuo nokat. Potom mahnito zove dermatologa jer joj je izbio prištić na licu. U istoj epizodi Tamara otputuje s dečkom Omarom i sestrom Petrom u Cannes avionom koji su iznajmili za 87.000 kuna. U klubu se rasplakala jer je vidjela dečka da priča s bivšom djevojkom

Ključne riječi

Komentara 1

AA
Aartur
01:00 06.11.2011.

Da je Bernie bio pametan, ta do svoje 18. godine ne bi vidjela ni b od bogatstva, a i nakon toga samo na kapaljku. Ovako, za 2 ili 3 generacije spiskat će sve šta je on stvorio i zaradio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije