Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Hejteri se obrušili na Nives, ona ih redom ušutkala: 'Sramota je ako se djeca ugledaju na mene'

Foto: Instagram screenshot
1/6
12.05.2020.
u 11:48

Neki su joj zamjerili nekoliko kilograma viška, drugi pak nezanimljivost, dok je bilo i onih koji smatraju kako svojim ponašanjem ne daje dobar primjer djeci koja je prate na društvenim mrežama.

Vrijeme u kućnoj izolaciji Nives Celzijus i dalje krati snimanjem fotografija kojima nastoji razveseliti svoje obožavatelje. Ovog puta Nives je fanove počastila sportskim izdanjem i videom u kojem pleše u mrežastom topu i trenirci.

1/9

– Malo trening, malo poziranje, a u pauzama obavezno čagica. Moram primijetiti da užasnost mog plesa buja recipročno s mojim godinama. Nekad sam fakat solidno, oku ugodno plesala i smijala se maminim plesnim pokretima. Danas plešem otprilike kao moja mama, sada na užasavanje Taishe koja nije ni svjesna da je ti isti pokreti čekaju za kojih dvadesetak godina – otkrila je Nives ispod objave.

Foto: Instagram screenshot

"Dobro je, nije slabo, a godine tko ih šiša", "Super si, lijepo", "U formi si, bravo kraljice", komentirali su neki od pratitelja.

Ipak, bilo je i onih koji su se okomili na Nives, no ona im nije ostala dužna.

"Opet si se zdepala ko nilski konj", napisao joj je jedan od pratitelja kojem je Nives ubrzo i odgovorila. "Opet si nemaštovit. I ovi vrtićki dječaci su maštovitiji. Jedan dan te povuku za kečku, drugi ti postave nogu, treći ti zalijepe žvaku za stolicu, ali eto, ti svaki put piliš isto", poručila mu je.

Drugi joj je pak poručio da je nezanimljiva. "Nikad mi nisi bila zanimljiva, sad kad vidim profil još manje", napisao je jedan od njezinih pratitelja.

"Oh Bože, pa sva sreća onda. Koliko bi onda tek komentirao da sam ti zanimljiva", uzvratila je Nives.

Bilo je i onih koji smatraju kako nije dobar primjer djeci. "Prestani molim te, ima i djece kojima si uzor, a ti ovo radiš", glasi jedan od komentara na koji se Nives također osvrnula. "Treniram? Evo zaista sramota ako djeca to primijete i ne daj Bože, ugledaju se. Bolje da danonoćno provode vrijeme za plejkom. Ispričavam se", zaključila je ironično Celzijus.

 

Ključne riječi

Komentara 3

JA
Jasamzamirusvijetu
13:40 12.05.2020.

Naravno da je primjer ! Ali, koji kome, to je drugi par opanaka. Onima koje žele biti časne sestre, sigurno nije. A, onima koje žele biti dijametralna suprotnost časnim sestrama je primjer einz-A ! A, koje su te druge jasnoo je kao dan svakome tko ima i manji IQ.

Avatar BettyFH85
BettyFH85
01:39 14.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​​​o︅︆​v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Avatar LauraEE79
LauraEE79
01:45 13.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​ub

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije