Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora na more

Hana u ratu s pratiteljima zbog popuštanja mjera: 'Jesmo li mi normalni u manjini?'

Foto: Instagram
1/6
28.04.2020.
u 16:34

Hana je već na Instagramu napisala da je sretna jer je zakazala posjet kozmetičkom salonu.

Voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković na društvenim se mrežama obratila fanovima, ne krijući koliko je sretna zbog popuštanja mjera. Hana je već na Instagramu napisala da je sretna jer je zakazala posjet kozmetičkom salonu.

"Koliko samo naš narod voli da jede govedinu da baš tako jer kulturno ako napišem nećete shvatiti)...Prvo ste kukumakali svi redom što ste zatvoreni, sad toliko kukumačete što se mjere popuštaju jer, zaboga, svi ćemo se zaraziti...VI HOĆETE JA NEĆU! Toliko su vam TV i portali isprali mozgove u samo mjesec dana da se stvarno pitam jesmo li MI normalni u tolikoj manjini?! Ovo je prestrašno koliko ste negativni! Evo ja vam svima želim da sjedite u kućama još tri mjeseca, da ne radite ništa, da ne idete na ljetovanje i da NAS koji želimo NAŠ ŽIVOT NATRAG PUSTITE DA ŽIVIMO. Hvala", napisala je te se kasnije posvađala s fanovima u komentarima oko odlaska na more. 

Foto: Daniel Pavlić

"Ja živim u zemlji koja ima more, a mogu i platiti kuću s bazenom", napisala je onima koji misle da je prerano za razmišljanje o odlasku na more. 

Komentara 4

QW
qwertz
17:20 28.04.2020.

Tužno je što uopće postoje "fanovi", naivci sa niskim samopoštovanjem, koji joj i omogućuju da ode na more.

RO
RobZidovi
17:35 28.04.2020.

Nista ne znaci u mom životu

DU
Deleted user
18:03 28.04.2020.

želi li tko zarađivati 350€ nek dopliva do irske i ušteka se na vodeno hlađenje jaja. Trebao je samo biti zaposlen u trenutku otkaza u firmi (irskoj naravno)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije