Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na putu za tajland

Hana Rodić se zabrinula u zračnoj luci: 'Napravila sam opću pomutnju, Goran mi je takvu sramotu napravio'

Foto: Instagram
1/10
24.01.2022.
u 19:15

A da putovanje bude nezaboravno pobrinuo se Goran koji je Hani mrtav hladan rekao da su ju u zračnoj luci prozvali jer je zakasnila na check-in.

Goran Jurenec (40) i njegova djevojka Hana Rodić (23) vratili su se s odmora na Tajlandu, s kojeg su na društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijelili nekoliko golišavih fotografija. Pozirali su na bazenu, na plaži, a sve svoje obline pokazali su u, što se tiče Hane, minijaturnom bikiniju, dok je Goran na sebi imao samo traperice.

A da putovanje bude nezaboravno pobrinuo se Goran koji je Hani mrtav hladan rekao da su ju u zračnoj luci prozvali jer je zakasnila na check-in. 

"Napravila sam opću pomutnju, ljudi su zvali i pitali kako se zovem, ti stvarno nisi normalan", rekla je Hana pa dodala kako pratitelji nisu ni svjesni kakvu joj je pomutnju napravio.

"Nadaj se da će te pustiti na avion", uzvratio joj je Goran.

"Sad mi je takvu sramotu napravio, niste svjesni što se dogodilo", komentirala je pak Hana.

Goran i Hana nedavno su obnovili vezu nakon javnog prekida, uvreda i Goranove nove veze, a pomirili su se prije nekoliko mjeseci kada su zajedno uhvaćeni u šetnji Samoborom. Kako tvrde, sretniji su no ikada, ali probleme im stvara Goranova bivša djevojka protiv koje su čak podnijeli kaznenu prijavu zbog uznemiravanja.

- Odlučili smo da više nećemo ratovati s njom na Instagramu za stvari koje se tiču našeg privatnog života van društvenih mreža, već smo odlučili poduzeti pravne korake i stati joj na kraj - objasnila je Hana, a posebno ju je naljutilo to što je Claudia u isto vrijeme kada i oni objavila Instagram pitalicu u kojoj je izjavila da su Influencerica i 'Savršeni' sve izveli zbog dobrog showa te kako bi 'popravili' financijsko stanje. 

VIDEO>>Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

Komentara 2

DO
domagoj1492
19:58 24.01.2022.

Prikriveni ljubitelj dečkiju i wanna be starleta. Top kombinacija

TE
Teig1
19:41 24.01.2022.

Još njima hvali Emir Kusurica za neki vrući film

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije