Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazovno izdanje

Hana pozirala bez jakne na snijegu. U komentarima se odmah javio zabrinuti Goran!

Foto: Instagram
1/5
08.01.2019.
u 11:30

Hana Rodić atraktivnim fotografijama plijeni pozornost svojih obožavatelja. Ipak, njezinu Goranu, koji je zbog posla mora otputovati iz Hrvatske, nije svejedno.

Da ljubav između Hane i Gorana sve više cvate, ovaj novopečeni reality par dokazuje iz dana u dan. Blagdane je proveo zajedno u Zagrebu, a nakon toga Goran je zbog poslovnih angažmana ponovno napustio Lijepu Našu.

Da mu Hana itekako nedostaje, pokazuju i komentari na društvenim mrežama. Na jednoj od posljednjih fotografija Hana je usamljeno pozirala na snijegu, a Goranu se nije svidjelo što se za fotografiranje odlučila razodjenuti. – Nemoj mi se smrznuti dok se vratim u Zagreb – komentirao je Goran fotografiju na kojoj je Hana stoji u snijegu bez jakne. Zagrepčanka mu je poručila da razloga za brigu nema jer joj prijatelji čuvaju jaknu dok se ona fotografira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HANA RODIĆ (@hanii_official) on

Par uskoro planira i zajednički život, a hoće li to biti u Zagrebu ili negdje u inozemstvu, za sada još ne znaju. Kažu da im je najbitnije da nađu destinaciju na kojoj će oboje moći raditi na svojim karijerama. 

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
12:29 08.01.2019.

To ti je Gorane moj snimljeno na Sljemenskom fukodromu tak da se nemoj brinut da bu se smrzla!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije