Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna je zbog nje

Hana Huljić u rijetkoj objavi javila se na Instagramu i podržala uspjeh svoje prijateljice

Foto: Jadran Babić
1/18
07.04.2022.
u 13:38

Iako nije često aktivna na društvenim mrežama, ipak tu i tamo napravi iznimku, poput posljednjeg Instagram Storyja u kojemu je podržala svoju prijateljicu i kolegicu Miu Dimšić i njezin novi spot za pjesmu 'Guilty Pleasure' s kojom će nam predstavljati na Eurosongu ove godine.

Kantautorica Hana Huljić (31) uživa u svojim trudničkim danima s obitelji, prijateljima i suprugom Petrom Grašom (46). Huljić ni inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a pogotovo otkako je javnost još više zainteresirana za njenu privatnost nakon objave trudnoće i braka. 

No, ipak tu i tamo napravi iznimku, poput posljednjeg Instagram Storyja u kojemu je podržala svoju prijateljicu i kolegicu Miu Dimšić i njezin novi spot za pjesmu 'Guilty Pleasure' s kojom će nam predstavljati na Eurosongu ove godine. Hana je podijelila isječak iz Mijina spota te je ostavila i link na video.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Naime, Mia je u utorak objavila spot za pjesmu, koji je ponešto izmijenjen u odnosu na spot za hrvatsku verziju pjesme, koji je izišao samo nekoliko dana prije tog.

Inače, Hana i Mia dugogodišnje su dobre prijateljice koje često surađuju i privatno i poslovno. A zanimljivo je da je Mia nastupala, i pobijedila, na Dori isti dan kada je u Splitu bila Hanina svadba, zbog čega je ona bila spriječena doći. A Mia je ispričala i zanimljivu situaciju kada je Hana u jednom trenutku bila zaustavila svoju svadbu i natjerala sve uzvanike tijekom glasanja da glasaju za Miu. 

Nakon što je Mia objavila svoju pobjedu na društvenim mrežama, u komentarima joj se javila Viktorija Rađa, supruga Grašinog kuma Dina Rađe i napisala: "Slavili smo".

"Najbolji ste bili", odgovorila joj je Mia te tako otkrila da je znala da se njena pobjeda slavila i na svadbi. 

VIDEO>>Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije