Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužne vijesti

Imala je samo 29 godina: Glumica je preminula nakon borbe s teškom bolesti, tužnu vijest objavio shrvani suprug

Foto: Youtube screenshot
1/4
05.04.2022.
u 16:20

Glumica BBC-evog kanala za djecu Chelsie Whibley najpoznatija je po ulogama u serijama 'Dani's House' i 'Sadie J', a vodila je i svoj YouTube kanal na kojem je često govorila o svojoj bolesti i o životu s njom.

Zvijezda BBC-evog kanala za djecu CBBC-a Chelsie Whibley preminula je u 30. godini života nakon duge borbe s cističnom fibrozom. Glumici se naglo pogoršalo, što je obznanio njezin suprug Glyn na društvenim mrežama, a nekoliko sati kasnije je objavio tužne vijesti, prenosi Evening Standard.

– S velikom tugom vas moram obavijestiti da je naša draga Chelsie preminula danas u 14:45 sati – napisao je.  Glyn je cijelu situaciju opisao kao užasan san.

– Ne mogu opisati koliko se slomljeno osjećam bez tebe. Samo čekam da se pokaže da je sve ovo samo užasan san, ali nažalost znam da nije. Od prvog trenutka sam znao da će ovo doći, ali znao sam i da si ti osoba s kojom želim provesti život i to je bio nevjerojatan život. Život koji ne bih mijenjao ni za što na svijetu – samo je dio onoga što je napisao na svojem profilu. Dodao je da je Chelsie bila inspiracija njemu i mnogima te da je nastavljala živjeti i pokazivala da su liječnici u krivu. Naime, liječnici su glumici rekli da neće živjeti duže od 16. godine

Inače, Chelsie je najpoznatija po ulogama u serijama 'Dani's House' i 'Sadie J'. Dodajmo i da je glumica vodila svoj YouTube kanal na kojem je često govorila o svojoj bolesti i o životu s njom.

VIDEO Akademija je htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara nakon što je ošamario Rocka: 'Mogli smo to i drukčije riješiti'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:57 05.04.2022.

Tolike godine je bolovala i nije napravljena transplantacija pluća? Čudno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije