Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživa

Hana Huljić objavila fotografije iz Venecije: Nisam vidjela ljepšu trudnicu! Prirodna i skromna

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
26.04.2022.
u 18:30

Prije nekoliko dana Hana su dočekali slični komentari nakon što je splitski frizer Josip Lijić objavio fotografije na kojima je pokazao kako je Hana osvježila svoju frizuru.

Tri mjeseca Hanu Huljić Grašu i Petra Grašu dijele od sretnog trenutka kada će postati roditelji djevojčice, a bračni par sada uživa u prvim mjesecima bračne sreće. Prošli tjedan su zajedno bili na proslavi Severininog 50. rođendana, a Hana je sada podijelila nekoliko fotografija iz Venecije, a njezini pratitelji su pohvalili kako predivno izgleda. 

- Rekli bi na Pelješcu! Baš si šesna! Predivna trudnica. Divna predivna top top žena. Bajkovito čarobna! Nisam vidjela ljepšu trudnicu! Prirodna i skromna! Divna si Hana! - napisali su joj u komentarima. Prije nekoliko dana Hana su dočekali slični komentari nakon što je splitski frizer Josip Lijić objavio fotografije na kojima je pokazao kako je Hana osvježila svoju frizuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

- Moja lijepa prija Hana na druženju i osvježenju svoje lijepe prirodno kovrčava kose – napisao je pored fotografije na kojoj njih dvoje poziraju. Splitski frizer objavio je još nekoliko fotografija na kojima je Hana pozirala sama i na kojima je blistala u midi haljini cvjetnog uzorka ispod koje se jasno nazirao trudnički trbuščić, a na licu je nosila blagi make up. Glazbenicu su pratitelji tada  pohvalili u komentarima. „Prekrasna Hana“, „Prelijepa“, „Prirodna ljepota“, pisali su joj. „U moru plastike, prekasno je vidjeti prirodno lijepu ženu! A frizura top!“, dodala je jedna osoba.

VIDEO Anđa Marić nakon godina borbe s multiplom sklerozom: Napravila sam prve korake u sedam godina

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:06 27.04.2022.

skromna, samozatajna, jednostavna... ok, zasto je onda svaki dan po novinama? prosjecna zenska mrvicu iritantnog teleceg pogleda i mesnatog osmjeha - cime to privlaci toliko paznje da svaki dan iskacu fotke i ovi namjesteni hvalospjevi

KT
kako_to
08:41 27.04.2022.

Curo nađi si neku zanimaciju u životu, nećeš valjda vječno u medijima biti prezentirana kao grašina supruga, trudna hana...Sve je to prolazno i besmisleno...

RE
Renama
07:10 27.04.2022.

Skromna? A stalno po novinama. Još malo pa će biti kao Šuput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije