Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supruga ga pazi

Halid Bešlić završio na operaciji: Sve je u redu

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
22.10.2019.
u 09:30

Pjevač je operirao lijevo oko, a u prometnoj nesreći koju je doživio 2009. godine izgubio je vid na desnom oku.

Pjevač Halid Bešlić bio je na operaciji lijevog oka i dobro se oporavlja nakon zahvata.

Kaže kako je bila riječ o rutinskom zahvatu koji je izveo liječnik koji mu je operirao i desno oko koje mu je stradala u teškoj prometnoj nesreći.

- Kod istog liječnika idem otkako sam imao nesreću. Sve je u redu, idem na kontrolu nakon što sedam dana nisam izlazio iz kuće. Supruga Sejda mi je kapala kapi u oči - rekao je Halid za Dnevni avaz i dodao kako nije mogao  vjerovati da će uspjeti sedam dana biti u kući.

Popularni glazbenik kaže kako sada sve jasno vidi te da se uspio i odmoriti. Podsjetimo, Halid je poslije prometne nesreće koja se dogodila 2009. godine deset dana bio u komi i najviše mu je nastradalo lice i liječnici su mu uspjeli spasiti jezik koji je pregrizao u nesreći, ali vid na desnom oko nisu uspjeli spasiti. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:24 22.10.2019.

Drž se legendo!

BA
BakaMraz
12:55 22.10.2019.

Drzi se care!

Avatar transdanubier
transdanubier
10:26 22.10.2019.

zašto bi nas u hrvatskoj bila briga gdje je i kako svršio nekakav halid?! i to je vijest za naslovnicu?! sram vas bilo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije