Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regionalna zvijezda

Halid Bešlić: 'U Hrvatskoj od narodnjaka hoće samo mene, sve se okrenulo u moju korist'

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
25.05.2019.
u 08:00

Halid Bešlić trenutno boravi u njemačkom gradu Offenbachu, a u intervjuu za Express.ba otkrio je što misli o tome da je jedina regionalna zvijezda iz BiH-a uz Dinu Merlina i kakvu popularnost ima u Hrvatskoj.

Bosanski pjevač Halid Bešlić, od milja zvan Kralj sevdaha prošle godine se odlučio preseliti u Njemačku iz privatnih razloga. 

- Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH - Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe - rekao je tada pjevač za Faktor.ba.

Otkrio je kako u Njemačkoj već godinama uplaćuje mirovinu pa će tamo nastaviti živjeti kada jednog dana prekine pjevačku karijeru.

U najnovijem intervjuu za Express.ba ispričao je kako je u njemačkom gradu zbog sina Dine, njegove supruge i njihove djece tj. njegove unučadi s kojima se voli poigrati. U daljnjem razgovoru osvrnuo se i na usporedbu s Dinom Merlinom i konstatacijom da je uz njega jedina regionalna zvijezda.

- Ja ne bih baš tako rekao i ne bi želio da bude tako. Bregović, Čolić i oni su iz BiH, pa tu je Hari Mata Hari, Hanka Paldum, Haris Džinović, Šerif Konjević… Nisu samo oni iz BiH i reginalno su i oni jaki, a i to je moja generacija koja je baš uspjela. Ovoj novoj generaciji po tom pitanju je teže, jer danas je teško preći iz avlije u avliju, a nekada smo imali samo jednu - objasnio je pjevač koji je 2009. godine preživio prometnu nesreću i dodao mišljenje o svojoj popularnosti u Hrvatskoj.

- Mene su u Hrvatskoj prije rata slušali samo oni koji su voljeli narodnu muziku, a poslije rata toj publici su se pridružili oni koji su slušali samo pop i rock. Sada kad upravo ti, hoće narodnjaka, onda hoće samo mene, sve se to okrenulo u neku moju korist - objasnio je pjevač koji više od 40 godina djeluje na sceni kao legenda sevdaha puneći dvorane širom regije. 

Pogledajte kakve maturalne haljine su nosile naše i holivudske zvijezde.

 

Ključne riječi

Komentara 3

LJ
LJutipas
19:23 20.02.2020.

pa pobogu brate oni te vole zbog one -samo za tebe Beograđanko mala!!!!!!! oni te vole najviše

ZI
zip123
20:15 26.05.2019.

Pa kad si jedan od 3 ili 4 izvodjaca te glazbe koji valja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije