Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nove navike

Halid Bešlić: Nabavio sam traku za trčanje i sad imam puno više energije

Halid Bešlić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
03.12.2014.
u 08:05

Halid se veseli što će sutra u Dvorani mladosti riječkim obožavateljima prvi put uživo otpjevati pjesme s novog albuma “Romanija”

Od posljednjeg susreta riječke publike i kralja sevdaha Halida Bešlića prošle su četiri godine.

Zato se Halid veseli što će sutra u Dvorani mladosti riječkim obožavateljima prvi put uživo otpjevati pjesme s novog albuma “Romanija”, ali, naravno, i legendarne “Miljacku”, “Prvi poljubac”...

Unuci najveća sreća

– Dvoranski koncerti su najbolji jer počnu rano i završe rano, što nije slučaj kad nastupate u klubovima – kaže nam pjevač uoči koncerta dok sjedimo u njegovu omiljenom zagrebačkom restoranu gdje se, kažu, jedu ćevapi jednako dobri kao u Sarajevu. Priznaje da mu je kuhanje, pa tako i pripremanje dobrih ćevapa čista nepoznanica. – Ne znam ni recept niti znam pripremiti dobre ćevape jer u životu ništa nisam skuhao, ali zato znam gdje pojesti dobre ćevape – kaže pjevač.

Uživanje u slasnom zalogaju dovelo ga je i do viška kilograma čemu je Halid odlučio stati na kraj i nedavno se ozbiljno primio vježbanja.

– Počeo sam trenirati kod kuće, nabavio sam traku za trčanje i sobni bicikl i svaki dan treniram barem sat vremena. Uskoro namjeravam početi i plivati barem svaki drugi dan, a jedem i više lešo hrane, povrće i meso. Poletniji sam i imam više energije otkako vježbam – zadovoljno kaže Halid.

Radosniji i energičniji pjevač je zbog još jednog razloga, ljetos je postao djed blizanaca, Lamije i Belmin Kana.

– Velika je to sreća! Još su mali, imaju tek samo mjeseci pa se sad o njima više brinu moja supruga, snaha i sin, a ja dođem samo da ih poljubim. Pričekat ću da narastu i onda ih svugdje voditi sa sobom – emotivno kaže.

Štednja za stare dane

Iako je nedavno napunio 61 godinu, o mirovini i povlačenju sa scene ne razmišlja.

– Službeno ću u mirovinu kad navršim 65 godina, ali pjevat ću i dalje sve dok imam glasa – obećava glazbenik koji se uz pjevanje bavi i ugostiteljstvom, ima hotel, benzinsku crpku...– Benzinsku sam otvorio za slučaj da muzika zakaže (smijeh). To je da uštedim nešto za stare dane i da se ne nađem u situaciji da ništa nemam u starosti. Jer dosad nisam znao štedjeti niti sam ikad imao štednu knjižicu – kaže i obožavateljima poručuje da radi i na novom albumu koji planira za kraj iduće godine.

>>Halid Bešlić ima dvojnika u Baby Dooksu

Komentara 3

Avatar Castro
Castro
09:38 03.12.2014.

@ rvoje461, a kakva tek seljacina moras biti da ovako pises...hehehe..rvoje , ti si rvatina i kontas da sve sto nije iz rvacke nebi trebali slusati,,,ma mozda ti i imas pravo rvoje al mozda nebi bilo lose da odes naa koncert njegov pa da onda nesto napises...halid isto voli rvacku ko´ i ti samo sto je malo deblji ...hahaha...ajd sad radi nesto...

SW
swic
18:08 03.12.2014.

Samo je jedan halid beslic .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije