Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepirka na društvenim mrežama

Grubnić potražio i pravnu zaštitu i za Ciganovića kaže: Godinama je zaljubljen u mene

Foto: pixsell
1/8
23.07.2020.
u 14:38

Ciganović kaže kako je Grubnić pokrao fotografije privatnog zrakoplova, a Grubnić tvrdi kako je stilist opsjednut njime...

Privatnim zrakoplovom stilist Marko Grubnić u društvu prijatelja Momčila Gurovića otišao je na odmor na Lošinj, a prije dva dana istim se zrakoplovom vratio u Zagreb. Ubrzo ga je njegov kolega Neven Ciganović optužio kako je pokrao slike privatnog aviona koje je objavio. Naime, Ciganović je na svom Instagram storyju objavio slike s biznis-putovanja zagrebačkog frizerskog salona Ruža Institut Kerastase koje jako nalikuju na Grubnićeve. Marko Grubnić dana je odgovori na Ciganovićeve komentare te je poručio sljedeće:

- Zaista Vas molim za razumijevanje, jer činjenica jest da osim što je u mene zaljubljen već godinama, sad je već i opsjednut sa mnom... Ljubav je s moje strane neuzvraćena. U tome vjerojatno i je problem. Ipak nadao sam se da će ga to s vremenom proći i da će popustiti ako ne reagiram, ali nažalost sve je gore. Rekao je i kako nikada ne demantira članke o sebi i zamolio je da se ne podržava ovo sustavno maltretiranje i naglasio je kako je poduzeo i određene pravne mjere.

1/13

- Sustavno napada sve ljude, suradnike, moju obitelj, apsolutno sve i svakoga što ima veze sa mnom. Ja sam potražio i pravnu zaštitu, a do tad Vas zaista najljubaznije molim za razumijevanje - poručio je Grubnić. Ciganović je odlučio odgovoriti i na Instagramu je napisao Grubniću kako se nada da mu je tužbu sastavljao netko pismeniji od njega jer "samnom" se piše odvojeno. Ubrzo iza toga Grubnić objavljuje prijedlog koji je njegov odvjetnik sastavio u tužbi i napisao je:

- Predlažem da tuženik plati 500 dnevnica državi, ne meni osobno, meni ne treba novac, ali tražimo da na kaznenom sudu plati kaznu.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

 

Komentara 9

ED
edvardl
15:40 23.07.2020.

Je li već dosta pisanja o tim nakaradnim likovima? Ovi koji o njima pišu, veće su smeće i o njih!

CA
cane69
15:49 23.07.2020.

Jako bitna vijest za Hrvatsku

OK
okvals54
16:02 23.07.2020.

Eh,kad se buzranti pograbe,grdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije