Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PRIJATELJI

Grdović se emotivno prisjetio Stavrosa: 'Još uvijek se uhvatim za telefon da ću ga nazvati'

Izvođači uoči svojih nastupa na 13. CMC festivalu u Vodicama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
19.06.2023.
u 21:34

Nedavni odlazak Jasmina Stavrosa, emotivno je pogodio Grdovića kao i bratova smrt koji je bio njegova desna ruka. Iako i dalje ne može vjerovati da ga nema, svjestan je da mora nastaviti dalje

Zadarski glazbenik Mladen Grdović nastupio je prije nekoliko dana u Osijeku, a u razgovoru za Inmagazin dodirnuo se i uspjeha naše nogometne reprezentacije. Kako je kazao, tko nije za hrvatsku reprezentaciju nije za nikoga.

Nedavni odlazak Jasmina Stavrosa, emotivno je pogodio Grdovića kao i bratova smrt koji je bio njegova desna ruka. Iako i dalje ne može vjerovati da ga nema, svjestan je da mora nastaviti dalje.

"Ne možeš vjerovat, moj brat je umro prije dvije godine i dan danas kao da je živ. Ono kad je neka utakmica uhvatim telefon da ću ga zvat. To znači isto tako za Stakija", otkrio je.

Teški dani zadarskog slavuja očito su iza njega, a pred njim je po svemu sudeći radno ljeto. Koncerti na obali već su dogovoreni, a okrenuo se i zdravom načinu života.

VEZANI ČLANCI

"Pa izdržim dok ne padnem, ne padnem kad bevandu popijem. Ne pijem više ni bevandu. Gotov, sve na sport sad bacam kao nekad”, otkrio je Mladen.

Mladen je na nedavnom CMC festvalu u Vodicama izveo novu pjesmu ''Ne plači za njom majko'', a za Inmgazin se dotaknuo i odnosa s bivšom suprugom Brankicom.

- Ljubav je još uvijek na svom mistu, ljubav je još uvijek moja Brankica. Ja njoj ona meni, hvala Bogu da mi je dala po repu kako sam zaslužia, ali jedan bez drugog ne možemo i to je to - otkrio je. 

Podsjetimo, turbulentan odnos Grdovića i njegove sada bivše supruge Brankice (52) često je punio medijske stupce. Brankica i Mladen često su se svađali i mirili, a njihov brak službeno je okončan 2020. godine na Općinskom sudu u Zadru. Pjevač je prošle godine po prvi puta progovorio o njihovom razvodu i otkrio u kakvim je odnosima danas s Brankicom.

- Sve je fenomenalno. Brankica i ja u dobrim smo odnosima. Ona živi kod svojih, ja sam u svojoj kući u Arbanasima. Ona je i dalje dio mog života, iako više nismo zajedno - rekao je Mladen za Slobodnu Dalmaciju. U ožujku prošle godine Grdović je medijima otkrio i da se pomirio s Brankicom te da mu je ona sve oprostila. 

Mladen i Brankica u braku su proveli 22 godine, a njihov brak okončan je nakon što je Brankica u svibnju 2020. godine podnijela tužbu za razvod braka. Sud je njezinu tužbu potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri. Ona je u svom iskazu sudu rekla kako su im bračni odnosno trajno poremećeni i nije vidjela više mogućnost zajedničkog života.

VIDEO: Odlična atmosfera na prvom zajedničkom koncertu Colonije, Karme i grupe ET

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije