Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajne fotografije!

Sonja Kovač sa zaručnikom proslavila važan dan na mjestu koje oduzima dah: 'Što više poželjeti?'

Foto: Instagram
1/12
19.06.2023.
u 20:10

Influencerica je u nedjelju proslavila 39. rođendan, a proslavila ga je tako što je sa zaručnikom Goranom Mandićem jela pizzu i pila pivo na mjesto koje im je pružalo najbolji pogled na prekrasno talijansko selo

Influencerica Sonja Kovač (39) prošlog tjedna otputovala je u Italiju, a prvo je svratila na Amalfi obalu, odakle je na društvenim mrežama dijelila fotografije u bikiniju. Potom je posjetila i Capri gdje je pozirala pod stijenama na brodu, a sada je podijelila fotografije iz malenog sela Positano u Italiji i otkrila zašto je otputovala tamo u ovo vrijeme.

Naime, influencerica je u nedjelju proslavila 39. rođendan, a proslavila ga je tako što je sa zaručnikom Goranom Mandićem jela pizzu i pila pivo na mjesto koje im je pružalo najbolji pogled na prekrasno talijansko selo.

"Birthday girl! Pizza umjesto torte! To može samo Italija! Piknik na vidikovcu s pogledom na Positano, najdraža osoba, zalazak, pizza i piva! Što više poželjeti!??", poručila je u opisu sva sretna, a ni na fotografijama nije skrivala koliko je oduševljena.

Njezini pratitelji su joj ispod posta uputili pregršt lijepih želja i čestitki.

A ništa manje nije oduševila ni fotografijama iz Caprija.

VEZANI ČLANCI:

"Najdivniji dio Caprija koji možete vidjeti samo sa brodom!", napisala je influencerica pored zadivljujućih fotografija.

Fotografije su u najmanju ruku oduševile njezine pratitelje koji su komentirali kako "treba ići u zatvor jer ubija fotkama".

"Malo sam ljubomoran na svu ovu ljepotu", "Je l' ti želiš da neko dobije srčani", "Top", "Prezgodna", "Wow", pisali su joj još pratitelji.

Sonja je, inače, krajem prošle i početkom ove godine imala problema s nogom, zbog čega je na neko vrijeme imala gips i trebala je koristiti štake. Zbog toga je morala i novogodišnju noć provesti kući, a ozljeda joj je dala i malo više vremena za odmor i brigu o sebi. Na brojna pitanja kako što joj se dogodilo s nogom i na brojne sugestije kako su sigurno štikle krive za ozljedu, Sonja je odgovorila kako su zapravo krive tenisice i kako je mislila da je samo uganula zglob, ali stvar je malo ozbiljnija na kraju i zato ima štake. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 1

EF
Efendi
00:09 20.06.2023.

Ona je pravi komad i pol! A ne kao one polovnjace poput Nives, Severine, Daniele.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije