Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sviđa mu se ta glazba

Gradonačelnik Pule zabranio koncert na kojem su trebali nastupiti Ana Bekuta, Duško Kuliš, Dragan Kojić...

Beograd: Finalna emisija showa Zvezda Granda
Foto: Antonio Ahel/PIXSELL
1/9
23.02.2023.
u 10:22

Iako je cijeli tim Hiljadarke bio jako entuzijastičan za ovaj koncert, nismo mogli promijeniti odluku gradonačelnika Pule, gospodina Filipa Zoričića, koji je odlučio da "u javnim prostorima neće biti turbo folk glazbe - izjavili su iz ove promocijske tvrtke

U pulskom Domu sportova 25. ožujka trebao se održati koncert na kojem su bili najavljeni nastupi Duška Kuliša, Dragana Kojića, Ane Bekute i Zorane Mićanović, ali obožavatelji ovih izvođača neće uživati u njihovim hitovima i nastupu u Puli jer je koncert otkazan.

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zatražio je da se koncert ne održi, jer kako piše Glas Istre, nije zadovoljan ovakvom glazbom i ne želi takav koncert u svom gradu. Tvrtka Hiljadarka je organizator ovog koncerta i s Pula sportom su imali potpisan ugovor o najmu pulskog Doma sportova. 

- Iako je cijeli tim Hiljadarke bio jako entuzijastičan za ovaj koncert, nismo mogli promijeniti odluku gradonačelnika Pule, gospodina Filipa Zoričića, koji je odlučio da "u javnim prostorima neće biti turbo folk glazbe - izjavili su iz ove promocijske tvrtke i kao dokaz pokazali i SMS poruku gradonačelnika Pule. Tvrde kako su mjesec dana prije održavanja koncerta prodali 85 posto ulaznica i poručili su publici kako mogu dobiti povrat novca za kupljenje ulaznice ili ih iskoristiti za koncert s istim izvođačima koji se održava u Osijeku. 

Iz Hiljadarke napominju kako su sve vezano za zakup prostora dogovorili s upravom dvorane Doma sportova u Puli i imali su potpisan ugovor. Napominju kako im nitko nije poslao račun za predujam a kako se bližio datum održavanja koncerta iz Hiljadarke su samovoljno uplatili određeni iznos te zamolili upravu dvorane da im za to izda račun zbog zakonskog obračuna PDV-a i kažu kako su im iz Pula Sporta čak predali i tlocrt dvorane za skicu vezanu za produkciju i prodaju ulaznica. Kada se u cijelu situaciju umiješao i gradonačelnik Zoričić, tvrtki Hiljadarka je  izvršen povrat uplaćenih sredstava i otkazivanje ugovora o najmu, bez ikakve prethodne obavijesti.

VIDEO Mama ŠČ pada na kladionicama: Znamo i zašto

Komentara 47

ME
Melkiorr
10:51 23.02.2023.

Bravo gradonačelniku zbog brige o higijeni javnog prostora! Čestitke na jasno iskazanom stavu!

KO
koraknaprijed
11:07 23.02.2023.

Svaka čast gradonačelniku.

DU
Deleted user
10:56 23.02.2023.

Bravo Gradonačelničke !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije