Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Gradonačelnik Banje Luke i pjevačica ponovno su u središtu pozornosti, javio se njezin suprug

Foto: Kolaž/Pixsell
1/9
16.11.2021.
u 15:50

Navodna ljubavna veza srpske pjevačice Tanje Savić (36) i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića (28) i dalje izaziva veliku pozornost javnosti, a sada se u cijelu situaciju upleo i njezin suprug Dušan Jovančević koji je iznio teške optužbe protiv svoje supruge.

Navodna ljubavna veza srpske pjevačice Tanje Savić (36) i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića (28) i dalje izaziva veliku pozornost javnosti, a sada se u cijelu situaciju upleo i njezin suprug Dušan Jovančević koji je iznio teške optužbe protiv svoje supruge.

Dušan i Tanja još su uvijek službeno u braku iako već neko vrijeme nisu zajedno zbog narušenih odnosa. On je na račun supruge iznio šokantne optužbe, a tvrdi da ima konkretne dokaze protiv pjevačice.

– Nije mi potrebno da se opterećujem s njim, ne moram dolaziti u Srbiju budući da sve mogu riješiti u Australiji. Australska država sada zastupa mene što se tiče odvjetnika i suđenja. Ja samo šutim i promatram, nikog ne diram, također želim da i mene ostave na miru. Budući da me diraju, ja ću se braniti od njezinih laži i izjava, igra se s pogrešnom osobom. Zna li taj njen da Tanja ponekad voli koristiti kokain? Da je podsjetim što smo tri dana radili zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu gdje smo proveli tri noći za moj rođendan. Ona može lagati, ali slike i snimke ne varaju. Svi će vidjeti tko je i što je Tanja, vrijeme je da je bolje upoznate kao i njezine tajne. Jadni su, pogotovo on, ali neka im je sa srećom – rekao je Dušan, a Tanja je brzo odgovorila na prozivke.

– Sve je ovo tako iscrpljujuće. Brinem se o svojoj djeci kao i svaka normalna majka i obiteljska žena. Kada radim, radim, kada sam s njima, onda sam s njima. Nisam jedna od majki koje ne paze na svoju djecu. Ne pijem i ne drogiram se – odgovorila mu je pjevačica.

Tanja i Draško svoju vezu nisu nikada potvrdili, no razotkrila ih je voditeljica Jovana Jeremić u jednoj televizijskoj emisiji zbog čega je gradonačelnika ostavila njegova tadašnja djevojka. 

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom  

Komentara 5

DU
Deleted user
16:05 16.11.2021.

imamo mi elu dvornik, maju šuput, milanovića, severinu pa sad nas još smarajte i s ovima s istoka

DU
Deleted user
17:57 16.11.2021.

Pazi, brine o djeci kao 'svaka majka i normalna obiteljska žena'. Zar se kod njih obiteljske žene vucaraju okolo?

RO
RogaBabaroga
16:47 16.11.2021.

ebaš vijest za VL🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije