Naslovnica Showbiz TV

Gotovo je! Milojko ostavlja Milijanu: 'Mogu sam jesti, bolje kuham od nje'

Milojko je nastavio s jadanjem, priznao je da misli da će Milijanu njegov suparnik Požgaj ostaviti za par dana i da misli da s njom nema nikakve perspektive.
14. svibnja 2019. u 12:12 5 komentara 11111 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/5

Sudionik realityja 'Parovi', Milojko Božić definitivno je odlučio ostaviti zaručnicu Milijanu Bogdanović koja je od njega mlađa više od 50 godina.Milojko se požalio sustanarki Vesni Rivas, kojoj je otkrio da mu je dosta Milijanina ponašanja, piše Kurir.

drama se nastavlja Kraj ljubavi: Milijana ovo neće Milojku moći oprostiti!

- Malo je dobre volje, malo nije. Ja sam joj rekao da je sa mnom završila. Ja sam to pustio. Osjećam se baš lijepo - kazao je Milojko odlučno.

Vesna mu je savjetovala da je najpametnije da raskine zaruke i spasi se.

poznanik tvrdi: 'Milojko je lažov. On je psihički bolesnik koji se hvalio da je lud!'

- Spašavaj se. Gadno mi je više s njom pričati - rekla mu je ogorčena sustanarka.

Milojko je nastavio s jadanjem, priznao je da misli da će Milijanu njegov suparnik Požgaj ostaviti za par dana i da misli da s njom nema nikakve perspektive.

kakav kaos Novi incident: Milijana vrištala i udarala razodjevenog Milojka!

- Što će mi Milijana, ja mogu sam jesti, bolje kuham od nje! - dodao je razočarani Božić koji tvrdi da samo želi mirno živjeti i vratiti se djeci.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • AMIKULIĆ:

  Majku vam bolesnu više s njima. Nakaradni su oni i vi koji ih reklamirate. Fuj

 • Avatar VinkoL
  VinkoL:

  A Mileva iz Vlasotinaca oprala opanke? Već je prošlo pol dana a ništ ne pišete o njoj, žalosno. Dajte malo više članaka iz otadžbine, prosil bi fino. I još da vam velim: .... kužite, ono o peseku, mamici...!!

 • suica:

  Nicam citala clanak, a p naslovu niti necu, ali me Vecernji cudi da ima sve vise traceva, a sve manje clanaka koji su za jedne renomirane novine!