Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razočaran

Gotovo je! Milojko ostavlja Milijanu: 'Mogu sam jesti, bolje kuham od nje'

Foto: Instagram
1/5
14.05.2019.
u 12:12

Milojko je nastavio s jadanjem, priznao je da misli da će Milijanu njegov suparnik Požgaj ostaviti za par dana i da misli da s njom nema nikakve perspektive.

Sudionik realityja 'Parovi', Milojko Božić definitivno je odlučio ostaviti zaručnicu Milijanu Bogdanović koja je od njega mlađa više od 50 godina.Milojko se požalio sustanarki Vesni Rivas, kojoj je otkrio da mu je dosta Milijanina ponašanja, piše Kurir.

- Malo je dobre volje, malo nije. Ja sam joj rekao da je sa mnom završila. Ja sam to pustio. Osjećam se baš lijepo - kazao je Milojko odlučno.

Vesna mu je savjetovala da je najpametnije da raskine zaruke i spasi se.

- Spašavaj se. Gadno mi je više s njom pričati - rekla mu je ogorčena sustanarka.

Milojko je nastavio s jadanjem, priznao je da misli da će Milijanu njegov suparnik Požgaj ostaviti za par dana i da misli da s njom nema nikakve perspektive.

- Što će mi Milijana, ja mogu sam jesti, bolje kuham od nje! - dodao je razočarani Božić koji tvrdi da samo želi mirno živjeti i vratiti se djeci.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 5

AM
AMIKULIĆ
13:33 14.05.2019.

Majku vam bolesnu više s njima. Nakaradni su oni i vi koji ih reklamirate. Fuj

Avatar VinkoL
VinkoL
14:35 14.05.2019.

A Mileva iz Vlasotinaca oprala opanke? Već je prošlo pol dana a ništ ne pišete o njoj, žalosno. Dajte malo više članaka iz otadžbine, prosil bi fino. I još da vam velim: .... kužite, ono o peseku, mamici...!!

IK
ikral
12:25 14.05.2019.

Aj nek je i to gotovo da mogu mirno spavati, izjedalo me iz dana u dan kako će se sve završiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije