Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama se nastavlja

Kraj ljubavi: Milijana ovo neće Milojku moći oprostiti!

Foto: Youtube Screenshot
1/5
13.05.2019.
u 12:43

Milojka je izazvao njegov suparnik Aleksandar Požgaj, koji tvrdi da on i Milijana imaju neki dogovor, pogotovo nakon što je s njim prije dva dana završila u krevetu, a nakon toga ju je i pokušao poljubiti zbog čega je Milojko podivljao i ošamario svoju djevojku.

Gledatelji showa ''Parovi'' zaključili su da je napokon došlo vrijeme da Milojko Božić napusti show. Naime, u vili je situacija kritična, a stvari su eskalirale u nedjelju kada je Milojko nakon sukoba ošamario Milijanu.

Izazvao ga je njegov suparnik Aleksandar Požgaj koji tvrdi da on i Milijana imaju neki dogovor pogotovo nakon što je s njim prije dva dana završila u krevetu, a nakon toga ju je i pokušao poljubiti, zbog čega je Milojko podivljao i ošamario svoju djevojku. 

– Što me zaje*avaš? Sram te bilo! – vikao je Božić na Milijanu. 

Obožavatelji realityja na društvenim su mrežama komentirali kako više nema smisla da Milojko bude u emisiji, da je njegovo ponašanje degutantno i da je generalno opasan. 

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 8

KO
Kora
13:06 13.05.2019.

A ja se već naviknula čituckati vijesti o Milojku.

BM
bmarchy
13:18 13.05.2019.

A koje su oni važne osobe?

AV
avim
17:22 13.05.2019.

Milijuna Draga ostavi ga i dođi kod mene ,neću te prevariti barem 2 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije