Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav kaos

Novi incident: Milijana vrištala i udarala razodjevenog Milojka!

Foto: Youtube Screenshot
1/6
10.05.2019.
u 19:21

Kada je Milojko pokušao Milijani objasniti da vidi sve što se događa između nje i Požgaja, ona se strašno uzrujala i počela ga udarati.

Između kontroverznog srpskog reality para Milijane Bogdanović i Milojka Božića izbio je novi incident. 

Naime, oni su stalno u ljubavnim problemima, najviše zbog toga što se Milijana, čini se zaljubila u kandidata showa, Aleksandar Požgaja, prenosi Alo.rs

Kada je Milojko pokušao Milijani objasniti da vidi sve što se događa između nje i Požgaja, ona se strašno uzrujala i počela ga udarati. 

- Mogao si se bacati po podu, zašto te sada ne bih udarila - vikala je Milijana na Milojka dok ga je tukla, a on se pokušavao obraniti, iako je bio samo u gaćicama. Nije joj htio uzvratiti udarac.

Nekoliko dana ranije, produkcija je pustila snimke na kojima se Milijana i Požgaj ljube. Milijana i Požgaj su se samo smješkali dok su gledali video, a Milojku je pozlilo.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Komentara 9

1
1
19:48 10.05.2019.

Oni koji su razvijali TV tehnologiju 50-tih godina prošlog stoljeća, nisu računali na to da će se jednog dana širokoj javnosti prikazivati kako 20-godišnjakinja tuče 74-godišnjeg starca u gaćama.

RO
rola
14:26 11.05.2019.

Ova mala nije normalna, to je bolest!

Avatar Pancevac
Pancevac
20:03 10.05.2019.

Ako nas truju ovde u Srbiji ovim dzubretom od programa. Zasto hrvtaski mediji priklanjanju toliko paznje ovom dnu dna?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije