Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otvoreni brak?

Gotovo je? 29 godina mlađa cura Brada Pitta ipak se vratila suprugu

Foto: Reuters/Instagram
1/9
26.10.2020.
u 12:42

Brad se dosad nije oglašavao povodom nove veze, no prije nekoliko tjedana izvor blizak glumcu je za strane medije otkrio kako uživa u društvu mlađahne djevojke.

Potkraj kolovoza 56-godišnji slavni glumac Brad Pitt uhvaćen je na romantičnom putovanju s 27-godišnjom njemačkom manekenkom Nicole Poturalski. Svijet je tada ostao šokiran novom vezom holivudskog glumca i činilo se kako sve ide savršeno. No. Daily Mail sada donosi fotografije manekenke snimljenje ovih dana u društvu 41 godinu starijeg supruga, poduzetnika Rolanda Maryja.

Prema pisanjima stranih tabloida, manekenka i poduzetnik žive u otvorenom braku te biznismen navodno nema ništa protiv toga da njegova supruga, s kojom ima i sina, ljubi i slavnog zavodnika. 

Nicole je snimljena u Berlinu gdje je uživala u društvu supruga, a prema obožavateljima na društvenim mrežama, fotke su dokaz kako je vezi između Brada i nje došao kraj. 

Brad se dosad nije oglašavao povodom nove veze, no prije nekoliko tjedana izvor blizak glumcu je za strane medije otkrio kako uživa u društvu mlađahne djevojke.

"Brada nije previše iznenadilo što svi pričaju o njegovoj novoj vezi. U ovoj fazi njegovog života, Brad je jednostavno sretan što je pronašao nekoga tko ga voli, pazi i mazi", rekao je izvor tada.

Komentara 4

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
13:36 26.10.2020.

Samo deri Brad,ja bi na tvom mjestu i puuno više...

MO
montello
17:47 27.10.2020.

mlađe je slađe

Avatar Sanius62
Sanius62
08:43 27.10.2020.

Nikada ni nisu bili u vezi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije