Naslovnica Showbiz Estrada

Gotovininu prvu ženu glumi atraktivna Njemica Jasmin Lord

Na setu u Splitu ekipi filma i serije o životu Ante Gotovine pridružila se i američka zvijezda Armand Assante koji glumi Ximenina djeda.
26. svibnja 2017. u 08:23 1 komentara 3707 prikaza
Foto: Branko Hrkač, Mario Đurđan
Pogledajte galeriju 1/3

U filmu o generalu Anti Gotovini ulogu njegove prve supruge Ximene tumači njemačka glumica kolumbijskog podrijetla Jasmin Lord. Rođena u Stuttgartu, a poznata je po filmu “Bullyparade: Der Film”.

Podrška Višnjić snimio video u kojem podržava HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Dubrovnika

Ximenina djeda Andreasa u “Generalu” tumač 67-godišnji američki glumac Armand Assante. Naime, kruže mnoge priče o ljubavnom životu Ante Gotovine, pa tako i ta da je imao samo dvije prave, bivšu suprugu Ximenu i sadašnju Dunju. Spominje se da je Ximena, punim imenom Ximena Dalel Soler, bila novinarka kada se upoznala s Gotovinom nakon njegova izlaska iz Legije stranaca, kad je počeo raditi kao instruktor specijalaca za francusko ministarstvo obrane u Južnoj Americi.

Ximena je Anti rodila kćer koja ima 27 godina, a danas ona ima i sina Alejandra. Film o životu generala, kojeg tumači Goran Višnjić, snima se do kraja svibnja u Splitu i Biogradu, a početkom lipnja ekipa se seli na Pag, gdje će se snimati, doznajemo, akcijske scene iz vremena Antine službe u Legiji stranaca. Snimat će se i na Kornatima, pa u Rijeci, a početkom srpnja seli se u Francusku. Planirani kraj snimanja je 14. srpnja.

General na Tvrđavi POVIJESNE SCENE Ekipa 'Generala' stigla na kninsku Tvrđavu Na setu 'Generala' Višnjićev sin glumi malog Antu Gotovinu Knin Višnjić i Svrtan na Tvrđavi snimili scenu dogovora Gotovine i Rose
VIŠE JE MANJE
Torbice kao izraz stila – ove sezone u modi su upečatljivi komadi

A1 izdvaja za Vas