Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično ponašanje

Gosti u 'Večeri za 5 na selu' ovako su komentirali domaćicu: Djeluje kao da je popila koju čašicu više

Foto: RTL
1/3
26.04.2022.
u 21:45

Tijekom večeri Sandru su naljutili i susjedi i počela je vikati jer joj je smetala buka koju su stvarali, a njezin povišeni ton glasa uznemirio je gošću Slavicu.

Domaćica u večeras prikazanoj emisiji "Večera za 5 na selu" je bila Sandra koja je za svoje goste osmislila sljedeća jela; predjelo naziva Kobašasta ciculja, glavno jelo Nezreo mladić i desert Beretka od maline. Kako joj priprema jela nije krenula onako kako je to Sandra zamislila obuzela ju je nervoza, a to su primijetili i njezini gosti. Osim nervozne domaćice imali su gosti i drugih prigovora, pa su tako Dalibor i Miro primijetili kako je stol na kojem je Sandra poslužila aperitiv bio zaprljan i bez stolnjaka, prenosi RTL.

Sandra je u planu imala gostima za predjelo poslužiti cicvaru, ali na kraju im je poslužila slaninu i kobasice jer joj cicvara nije uspjela. Kobasice i slaninu gosti su proglasili ukusnima, malo su zamjerili Sandri što nije pravilno postavila vilice i noževe, a komentirali su i kako im djeluje da je Sandra popila čašicu više. Glavno jelo je bila teletina ispod peke, a Miro je dao svoj komentar o ovom jelu: Možda je bilo previše intenzivnih začina, bilo mi je premasno i preteško.

Tijekom večeri Sandru su naljutili i susjedi i počela je vikati jer joj je smetala buka koju su stvarali, a njezin povišeni ton glasa uznemirio je gošću Slavicu. Na kraju ove neobične večere poslužen je desert od maline i Sandra je svoje goste odlučila iznenaditi pjesmom. Pustila je glazbu i zapjevala im, a Slavica je na kraju večere rekla kako se nakon završetka ovog tjedna sigurno ne bi više družila sa Sandrom koja je na kraju emisije osvojila 29 bodova za svoju večeru. 

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije