Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno u Zadru

Josipa Pavičić pokazala zgodnog mlađeg brata: Moje važne muškarce nikako nagovoriti na fotkanje

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
26.04.2022.
u 20:15

Ante je od Josipe mlađi osam godina, a Josipin stariji brat je kriminalist i spisateljica je jednom prilikom rekla kako se s braćom uvijek dobro slagala.

Bivša voditeljica i spisateljica Josipa Pavičić ne dijeli na društvenim mrežama često fotografije s članovima obitelji, a kako je u novoj objavi priznala teško uspijeva nagovoriti svoje bližnje na fotkanje. Ovaj put pošlo joj je za rukom da nagovori mlađeg brata Antu da snime nekoliko zajedničkih fotografija dok je Josipa boravila u Zadru. 

- Neke moje važne muškarce nikako nagovoriti na fotkanje, a neke jedva, ali jedva…P.S. Aaaa lipi li smo i šesni, rekla bi nam baba. U Zadru se spontano prebacim na ikavicu - napisala je Josipa i objavila fotografiju s mlađim bratom Antom koji je završio Višu vatrogasnu školu u Zagrebu i kojeg je Josipa na Instagramu objavila i prije dvije godine. Tada su se nizali komentari kako zgodnog brata ima. Ante je od Josipe mlađi osam godina, a Josipin stariji brat je kriminalist i spisateljica je jednom prilikom rekla kako se s braćom uvijek dobro slagala. 

 

 

Josipa je s obitelji živjela u Škabrnji, a za vrijeme Domovinskog rata njezina obitelj se razdvojila i moralu su napustiti svoju obiteljsku kuću i dugo vremena se nisu mogli vratiti, a taj period je Josipa u jednom intervju ovako opisala: 

- Rat je stubokom promijenio moj život. Mnogo ljudi koje sam poznavala i voljela nastradali su, a moja se obitelj razdvojila. Otac i brat Josip, koji je bio jedva punoljetan, otišli su u rat, majka i baka su otišle u Zadar, a mlađi brat, djed i ja smo mjesec dana prije najveće strahote u Škabrnji otišli u Frankfurt kod kumova. Ondje sam živjela godinu dana, potom sam kratko živjela u Rijeci pa u Novalji na otoku Pagu, gdje sam završila osnovnu školu. Obitelj je Josipi bila i najveći oslonac dok je vodila bitku s karcinomom dojke. 

VIDEO Svi detalji o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije