Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozirala sa suradnicima

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Grčke, pratitelji oduševljeni: 'Vi ste remek djelo'

Foto: Instagram
1/9
20.07.2022.
u 08:35

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira s osobama s kojima je sudjelovala na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) ponovno se javila svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a ovog puta učinila je to iz Grčke. Grabar-Kitarović objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira s osobama s kojima je sudjelovala na simpoziju na kojem se raspravljalo o posljedicama rata u Ukrajini.

Uvijek besprijekorno dotjerana bivša predsjednica za ovu je prigodu odjenula crnu košulju koja se veže oko vrata, na sebi je imala decentan make up, a kosu je svezala u punđu kako bi joj lice još više došlo do izražaja. Sve je upotpunila i bijelim visećim naušnicama, a za svoje je izdanje ponovno dobila mnoštvo komplimenata. 

''Predivna predsjednica'', ''Moja najdraža osoba'', ''Kraljica'', ''Predivna snažna žena'', "Kolinda toliko ste lijepi i privlačni, vrijeme je da odete u NATO i završite taj rat koji se rasplamsao", "Vi ste remek djelo", pisali su joj brojni pratitelji.

Inače, Kolinda u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači i svojom vitkom linijom, a pratitelje na društvenim mrežama s vremena na vrijeme iznenadi i pokojom fotografijom iz arhive. Tako je primjerice na svoj rođendan, 29. travnja, objavila fotografiju sebe kao djevojčice. - Svima vama koji se danas javljate s lijepim željama - hvala vam od srca! Nema ljepšeg od ljubavi i poštovanja! 🌹 - napisala je u opisu fotografije na kojoj ju mnogi zasigurno ne bi prepoznali. 

 

VIDEO Slavne hollywoodske face odmaraju na Jadranu

Komentara 19

OT
otrovnijezik
09:36 20.07.2022.

Da li je prošla dalje od ograde?

MR
MrkiMedo
09:51 20.07.2022.

A gdje je srednji prst?

TI
Tinček
13:33 20.07.2022.

Razočarala je kao predsjednik. Ipak, iskrena je i lobira za HR a šta radi naš Zoki? Kad se ne svadi, doma kopa nos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije