Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao kratko

Goran Višnjić u tajnosti se vratio u Šibenik nakon što je prebolio koronu: 'Nisam imao snage prije'

Goran Višnjić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/12
14.02.2022.
u 11:52

Goran već zadnje dvije godine živi u Engleskoj, ali često dođe natrag u svoj rodni grad.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić (49) prošlog je tjedna kratko bio u Šibeniku kako bi posjetio roditelje i kćerkicu, a posjet je iskoristio za uživanje s obitelji u gradskim atrakcijama.

"Planirali smo u Hrvatskoj provesti božićne blagdane, no u tome nas je spriječila korona. Naime, svi smo se bili zarazili pa smo propuštenu priliku odlučili sada nadoknaditi”, kazao je Goran za Gloriju. Polovicom siječnja obavijestio je javnost na Instagramu da je imao problema s COVID-19.

"Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti Covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor... umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana... kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla", opisao je na društvenim mrežama svoju borbu s koronom.

Za ovaj posjet ipak je izbjegavao prevelika druženja i velike gužve, za razliku od prošlog ljeta kad ga se često moglo vidjeti po gradu. Podsjetimo, Goran već zadnje dvije godine živi u Engleskoj, Cornwallu. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu

Ključne riječi

Komentara 2

ČI
Čitatelj222
12:26 14.02.2022.

Morao se vratiti u tajnosti pošto je vojska od milion obožavatelja noćima čekala njegov dolazak i kampirala ispred kuće samo kako bi vidjeli svog idola.

DU
Deleted user
02:38 17.02.2022.

E sad ce poreznici propitivati gdje je mu je porezno teziste. Ne moze se samo tako doci u posjetu. "Zapisi u tefter: VI-snjic, Go-ran, deset dana u Rvackoj. Nismo nasli ves masinu za novac. Ali doci ce maca na vratanca. Kad-tad.". Gorane, hvali more, drz se kraja."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije